Boeken, School en Vrije tijd Reviews Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

101 geweldige pranks | Review

101 geweldige pranks | Review 5 februari 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

101 geweldige pranks

Ben je gek op het in de maling nemen van je vrienden en familie? Ben je naar zoek naar inspiratie voor nieuwe pranks? Dan is het boek 101 geweldige pranks iets voor jou! Vandaag vertel ik je meer over dit boek en de pranks die je overal kunt uithalen!

101 geweldige pranks, het boek

Het boek 101 geweldige pranks is het ultieme boek voor echte grappenmakers. Met dit boek kan jij de PRANKSTER kampioen worden. 101 hilarische grappen en mogelijke tips en tricks om zelf toffe pranks te bedenken. Je leert het allemaal in de Prank academie, oftewel het boek 101 geweldige pranks.

Lees voordat je begint even de ‘Prank verantwoordelijkheidsplicht’ want grappen uithalen is leuk, zo lang dit geen pesten wordt. En daar staan ze in dit boek gelukkig ook bij stil. Voordat je aan de slag gaat moet je plechtig beloven alleen mensen te pranken met gevoel voor humor en je mag niemand pesten. En wel het minst leuke wellicht, maar beloof ook om alles netjes op te ruimen. Zeker als je met de poep pranks aan de slag gaat!

Prank belofte

Wat vinden wij van het boek?

Samen met Jamie (10) vind ik het ontzettend leuk om grappen uit te halen. Maar onze grappen zijn vaak wel een beetje saai (iemand laten schrikken) en niet heel origineel. Met het boek 101 geweldige pranks kunnen wij wel uit de voeten. Jamie zag direct al potentie in de grappen met nep poep, maar ik ben meer van de grappen waar minder rommel bij komt kijken. Van beide grappen staan er voldoende in het boek. En bij alle pranks lees je precies wat je moet doen en wat je nodig hebt. Zo staat niks een goede voorbereiding van jouw prank in de weg. Deze onderstaande prank ga ik binnenkort is even uitproberen 😉

101 geweldige pranks

Van simpele pranks (zoals op de schouder tikken) tot ingewikkelde prank (dooie vliegen in ijsblokjes) je vindt ze allemaal in dit boek. Zeker een aanrader voor iedereen die gek is op het maken van grappen.

Wat is de leukste prank die jij ooit hebt uitgehaald?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.