Buitenspeelgoed

5x het allerleukste speelgoed voor de in sneeuw!

5x het allerleukste speelgoed voor de in sneeuw! 9 februari 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

speelgoed voor in de sneeuw

Genieten jullie ook zo van de sneeuw en van het winterweer? Onze kids willen het liefste de hele dag buitenspelen! Voor wat extra inspiratie hebben we wat leuk speelgoed voor in de sneeuw op een rijtje gezet!

Speelgoed voor in de sneeuw

Sleeën

speelgoed voor in de sneeuw

Dit spreekt natuurlijk voor zich! Wat is er nou leuker dan sleeën? Je hebt natuurlijk allerlei types. Zo heb je het model pannenkoek, een ouderwetse houten slee en wij hebben zelf eentje van kunststof. Zoek je een tof alternatief voor een slee, bijvoorbeeld omdat ze overal zijn uitverkocht? We kregen als tip om met een zwemband een berg af te roetsjen en op sociale media zagen we ook mensen met rubberbootjes bergen afglijden! En wist je trouwens dat er ook zogenoemde glijschotels bestaan?

Sneeuwballen gooien als een pro

speelgoed voor in de sneeuw

Wil jij een sneeuwballen gevecht houden als een pro? Wist je dat er ook sneeuwbalmakers zijn? Dit zijn handige dingen die een beetje lijken op ijsscheppen. Hiermee maak jij de perfecte sneeuwbal om het gevecht mee te winnen 😉

Tekenen in de sneeuw

Heb je een creatief kindje dat graag tekent? Dat kan ook in de sneeuw! Maak de mooiste tekeningen en figuren in de sneeuw met stoepkrijtverf voor sneeuw. In het flesje zit krijtpoeder dat zal veranderen in verf wanneer je er water bij doet. Als je het goed geschud hebt, kan je het net als verf spuiten op zand of sneeuw. De verf bevat geen schadelijke stoffen voor natuur en mensen. Supercool hè?!

Bouwen in de sneeuw

Wil je liever iets moois bouwen? En is een sneeuwpop te saai? Er bestaan ook zogenoemde sneeuwblok-makers. Daarmee maak jij een perfect blok sneeuw en kun je bijvoorbeeld een iglo bouwen of een mooi kasteel!

Sneeuwpop maken

Een klassieke bezigheid is natuurlijk het maken van een sneeuwpop. Dit kun je zo gek maken als je zelf wilt. Gebruik takjes, zet hem een pan op zijn hoofd, doe hem een sjaal om, enzovoort! Mocht je het nou helemaal professioneel aan willen pakken, zijn er zelfs aankleedsets te koop voor sneeuwpoppen.

Dit was ons allerleukste speelgoed voor in de sneeuw! Hebben jullie nog meer suggesties voor ons?

Blijf je liever binnen? Heb je al een knikkerbaan gebouwd?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.