Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

7x het leukste educatieve speelgoed!

7x het leukste educatieve speelgoed! 17 november 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Educatief speelgoed voor kinderen

De afgelopen maanden is de vraag naar educatief speelgoed enorm toegenomen. En dat is natuurlijk niet raar, het sluiten van de scholen in de coronatijd zorgde ervoor dat we (ouders) op zoek gingen naar educatief speelgoed. En er zijn genoeg creatieve spelletjes en leermiddelen die aansluiten bij de nieuwsgierig en leergierigheid van kinderen.

Educatief speelgoed is populair

Juist, educatief speelgoed is dus populair. Door de strengere coronamaatregelen zien ze ook op Amazon steeds meer vraag naar speelgoed voor leergierige kinderen. We gaan met zijn allen op zoek naar creatieve educatieve spelletjes en we hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Ik leer coderen van Jumbo

Computers vinden kinderen al snel interessant, maar hoe werken computers eigenlijk. In de basis begint het allemaal met coderen en Jumbo heeft een manier gevonden waardoor kinderen vanaf 5 jaar schermvrij kennis kunnen maken met het begrip coderen. Ik Leer Coderen van Jumbo leert kinderen spelenderwijs om te coderen!

Ik Leer Coderen

Science X Maxi Smartscoop van Ravensburger

Met de Science X Maxi Smartscoop van Ravensburger duik je in de microscopische wereld. Met de Smartscoop kunnen kinderen heel makkelijk voorwerpen uit de natuur onder de loep nemen. De Smartscope werkt met elke willekeurige smartphone en tablet. Met dit educatieve speelgoed combineer je de natuur met de technieken van deze tijd!

Science X Maxi Smartscoop van Ravensburger

Magneetspel lichaam van Janod

Kinderen die graag meer leren over het menselijk lichaam kunnen aan de slag met educatief speelgoed van Janod. Het magneetspel lichaam leert kinderen alles over het lichaam. Dit speelgoed bevat vier kaarten met gedetailleerde beschrijvingen over het skelet, de organen en de spieren. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud.

Magneetspel lichaam van Janod

LEGO – Herbouw de wereld: 100 tips om de wereld nog mooier te maken

Duurzaamheid en het milieu staan steeds vaker centraal in de lesboeken van kinderen. En dit zie je ook in het speelgoed dat wordt ontwikkeld. Zo wil LEGO in 2030 helemaal plasticvrij zijn. En aan het mooier maken van de wereld proberen ze nu al op een andere manier te werken met het boek: LEGO – Herbouw de wereld: 100 tips om de wereld nog mooier te maken. Dit boek combineert bouwen met LEGO met het doel om vriendelijker te zijn voor de wereld om ons heen.

LEGO - Herbouw de wereld - 100 tips om de wereld nog mooier te maken

Interactieve globe van Ravensburger

Meer kennis op doen van de wereld kan met de Interactieve Tiptoi Globe! Hoe heet de hoofdstad van Australië? In welke landen spreken ze Spaans? En dat is niet alles, door te tippen op de landen, zeeën en dieren doen kinderen aardrijkskundige kennis op. De afwisselende spellen zorgen ervoor dat kinderen spelenderwijs ontzettend veel leren!

Risk van Hasbro

Educatief speelgoed bestaat niet alleen uit speelgoed waarbij je bijvoorbeeld het menselijk lichaam beter leert kennen. Strategisch denken is een eigenschap die kinderen kunnen ontwikkelen door het bordspel Risk van Hasbro te spelen. Speel tactisch om de wereld te veroveren!

Risk van Hasbro

Ook leuk om te lezen: Ecologische spellen van Jumbo

Microscoop 30 experimenten van BUKI

En tot slot experimenteren met een microscoop! Dit staat op het verlanglijstje van onze 8-jarige. Wat zou hij graag aan de slag gaan met 30 experimenten microscoop van BUKI. Dit educatieve speelgoed bevat 30 experimenten waardoor je leert monsters te verzamelen en te prepareren, maar je moet ook de microscoop en belichting goed instellen. Een leuke educatieve uitdaging terug!

Microscoop 30 experimenten van BUKI - Educatief speelgoed

Educatief speelgoed op Amazon

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie op het gebied van educatief speelgoed? Klik dan hier voor het Amazon verlanglijstje met nog meer inspiratie!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.