Trends

Alles over (Japanse) Pokémon kaarten!

Alles over (Japanse) Pokémon kaarten! 7 juni 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Japanse Pokémon kaarten

Het is hier – net als bij vele andere gezinnen – Pokémon kaarten wat de klok slaat thuis. Onze beide kinderen hebben verzamelboeken met kaarten, op school wordt er geruild en ik krijg continu te horen welke VMAX nou echt het allermooiste is. En sinds kort heeft Spencer (7) een nieuwe obsessie: Japanse Pokémon kaarten. “Want deze komen helemaal uit Japan, mama.” Sja, ik kan hem geen ongelijk geven. Ze zijn ook wel erg cool.

Pokémon kaarten

Mocht je onder een steen hebben gelegen; Pokémon kaarten zijn het helemaal. Het ruilkaartenspel werd in 1999 op de markt gebracht in Nederland en sindsdien is het big business. In de wereld van Pokémon kaarten gaat veel geld om. Sommigen zijn zelfs enkele tonnen waard! Inmiddels is het een wereldwijd fenomeen en zijn er talloze soorten kaarten in verschillende sets verschenen. En ja, ook in ons huis zijn de Pokémon kaarten genadeloos binnengedrongen 🙂 Wist je trouwens dat er een heel bordspel bestaat dat je kunt spelen met de kaarten?

Japanse 25th Anniversary Celebration Set

Onlangs verscheen de Japanse 25th Anniversary Celebration Set. Deze set viert uiteraard het 25-jarig bestaan van Pokémon. Zo kun je daarvan onder meer de Booster Box kopen met dus Japanse Pokémon kaarten. Daarin zitten 16 packs in totaal. Elk pakket bevat vijf kaarten en elke kaart is een gegarandeerde Holo. Alleen om de verpakking zou ik het al kopen, alleen dat al ziet er schitterend uit. Nu zijn deze ook nog eens lastiger om aan te komen, dus wie weet scoor je wel een hele zeldzame kaart!

En nog meer

Zoek je het liever wat dichter bij huis en wil je liever Nederlandse en/of Engelse Pokémon kaarten kopen? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan de Dragapult Prime Collection box. Dit is echt een ideaal cadeau voor een (jonge) Pokémon fan. Hier zitten meerdere booster packs in, een oversized foilkaart en een hele toffe munt ter ere van het 25-jarig bestaan. Ik weet nu al wat er op het verlanglijstje komt van ons zoontje!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.