Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed van het Jaar 2018 Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Review | Baby Alive Plas & Dans Baby

Review | Baby Alive Plas & Dans Baby 21 november 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Baby Alive Plas & Dans pop

Heb je een zoon of dochter in huis die het liefst de hele dag voor zijn/haar knuffels en poppen zorgt? Dan is de Baby Alive Plas & Dans pop van Hasbro zeker een handige toevoeging aan de collectie. Helemaal als je net bezig met met een zindelijkheidstraining, want de Baby Alive Plas & Dans pop geeft het juiste voorbeeld door echt te plassen op het potje!

Baby Alive Plas & Dans pop van Hasbro

Je hebt inmiddels al diverse poppen op de markt, waaronder de Baby Born en de Luvabella. Maar we gaan het vandaag hebben over de Baby Alive Plas & Dans pop van Hasbro. Deze pop, die hier de naam Isa heeft gekregen, woont inmiddels al een aantal weken bij ons in huis en dat bevalt heel goed. Fenna (4 jaar) heeft zich meteen over de pop ontfermt als echte poppenmoeder. Het uitpakken van de Baby Alive Plas & Dans pop was al een feestje.

Wat krijg je bij de Baby Alive Plas & Dans pop?

Baby Alive Plas & Dans popDe Baby Alive Plas & Dans pop wordt geleverd met natuurlijk een potje om op te plassen, maar daarnaast nog een poster en stickervel, een kam, een flesje shampoo, een drinkflesje en een onderbroek! Er werden meteen diverse vragen gesteld. Kan de pop echt drinken en echt plassen? Zijn de stickers voor pop als ze goed op het potje heeft geplast? Nog zonder enige uitleg begreep Fenna meteen wat ze allemaal met de pop kan doen.

Hoe werkt de baby Alive Plas & Dans pop?

De nieuwe babypop van Hasbro is ontwikkeld om kinderen te helpen bij de zindelijkheidstraining. De pop moet namelijk leren om op het potje te plassen en zonder luier door het leven te gaan. De kinderen kunnen de pop daarom ook echt drinken (water) geven met het bijgeleverde flesje. Door in het flesje te knijpen kan deze gevuld worden met water. Op het flesje staat een streep, vul het flesje niet verder dan deze streep.

aby Alive Plas & Dans pop flesje

Vervolgens is het een kwestie van de pop drinken geven door het flesje in de mond te plaatsen. Knijp zachtjes in het flesje en de pop drinkt het water allemaal op!

aby Alive Plas & Dans pop drinken

De Baby Alive Plas & Dans pop geeft zelf aan wanneer zij moet plassen. De pop praat en zegt verschillende zinnetjes. Ze wil graag met haar mama spelen, laat per ongeluk scheetjes en geeft aan wanneer zij moet plassen. Wanneer het tijd is om te plassen komt het bijgeleverde potje goed van pas. Plaats de pop op het potje en kijk wat er gebeurd.

Baby Alive Plas & Dans pop

Wanneer je de Baby Alive Plas & Dans pop op het potje plaatst begint ze te praten en als ze echt moet plassen ook te plassen. Door de geluidseffecten lijkt het net echt, ze zegt wel meer dan 50 verschillende zinnetjes. En dan is het natuurlijk de vraag, heeft de pop ook echt geplast? Jazeker!

Baby Alive Plas & Dans pop plassen

Na het plassen wordt er vaak nog even gedanst, het is absoluut een feestje als pop netjes op het potje heeft geplast! Is alles helemaal goed gegaan dan verdient pop een sticker. Voor de ouders is het van belang om na het spelen met de pop deze even goed leeg te laten lopen door de knop op de buik van de pop 10 seconden ingedrukt te houden.

Wat vinden wij van de pop?

aby Alive Plas & Dans popDe Baby Alive Plas & Dans pop van Hasbro kan je overal mee naartoe nemen. Door de pop te knuffelen, verzorgen en troosten wordt je een ware poppenmoeder. Door dit poppenspel leren kinderen de wereld begrijpen en oefenen ze spelenderwijs om een liefdevolle band op te bouwen. In het geval van deze pop leren ze ook nog eens dat je de luier makkelijk kunt verruilen voor het potje. Verder is de pop soepel te bewegen waardoor het omkleden van de pop een fluitje van een cent is. Wat ons betreft dus zeker een aanrader voor alle poppenliefhebbers. De pop wordt aangeraden aan kinderen vanaf 3 jaar oud en is in drie variaties verkrijgbaar. Je hebt een pop met blonde haartjes, met bruine haartjes en een pop met een donkere huidskleur. En wat ook ontzettend leuk is, de pop kan in papa of mama modus worden gezet. Zo kunnen ook de jongetjes met deze pop spelen.

Baby Alive Plas & Dans pop

€62,99
8.7

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Speelplezier

8.5/10

Pros

  • Goede kwaliteit
  • Educatie: zindelijkheidstraining
  • Eindeloos speelplezier
  • Papa en mama modus
  • Kan echt plassen

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.