Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Verlopen winacties

Baby Annabell | Pop met levensechte functies

Baby Annabell | Pop met levensechte functies 29 april 202130 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Baby Annabell

Onze dochter Jasmijn (4) is een echte poppenmoeder. Ze is de hele dag bezig met het verzorgen van al haar ‘baby’s’. Onlangs kregen we de kans om een Baby Annabell te testen voor deze site! Lees snel verder!

Baby Annabell

Baby Annabell is 43 centimeter groot. Je hebt er verschillende versies van, Annabell zelf (die wij hebben getest), maar ook een jongensversie bijvoorbeeld. Baby Annabell is net een echte baby met veel mogelijkheden. Het lijfje van de pop is lekker zacht waardoor ze goed knuffelbaar is. Daarnaast kan ze echt van alles. Bij de pop krijg je een flesje. Hier kun je water in doen. De pop beweegt haar mond tijdens het zuigen aan het flesje en ze maakt er geluidjes bij. Als ze klaar is met drinken, laat ze een boertje. Als je met haar speelt, dan lacht Annabell. Maar, net als een echte baby, is ze ook wel eens verdrietig. Dan huilt de pop traantjes. Gelukkig krijg je bij Baby Annabell ook een speentje om haar te troosten! Je ziet de mond van de pop bewegen als ze deze in haar mond krijgt en ook hier maakt ze geluidjes bij. En uiteraard moet Annabell soms ook lekker slapen. De pop gaapt en doet haar oogjes dicht. Ook verandert dan haar ademhaling.

Bij de pop krijgt je enkele accessoires: een slabbetje, speentje, flesje en een bedeltje. Ze wordt aangeraden voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Wat vinden wij van de pop?

Onze dochter heeft al een hele verzameling poppen en accessoires. Poppen in allerlei soorten en maten. Maar een Baby Annabell had ze nog niet in haar verzameling. Toen deze werd bezorgd, was het dan ook feest thuis. Sindsdien zijn Baby Annabell en Jasmijn onafscheidelijk. Omdat de pop zoveel functies heeft, is ze er nog lang niet op uitgekeken. Zo kwamen wij er pas na enkele dagen achter dat ze ook een scheetje kan laten. Dit tot grote hilariteit van onze kinderen uiteraard. Als Jasmijn ’s avonds naar bed gaat, wordt Annabell in haar poppenbedje gelegd en toegedekt. Jasmijn zingt een liedje voor haar en geeft haar een speentje.

Baby Annabell

Ik kan niet anders zeggen dan dat het een schitterende pop is. Alle functies die ze heeft, zorgen voor nog meer fantasiespel. Jasmijn is er helemaal weg van. De pop is redelijk aan de prijs (rond de 60 euro). Best een hoog bedrag, maar de pop gaat wel jaren mee. Omdat het zoveel functies heeft en van goede kwaliteit is, is het wel een stuk speelgoed waar je lang plezier van hebt. Uiteraard kun je de pop op een gegeven moment nieuwe kleertjes geven of bijvoorbeeld een leuke reiswieg. Of wat dacht je van dit wiegje? Echt zo lief.

Baby Annabell

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

30 comments

 1. Fantastisch voor mijn kleindochtertje Lexie een enorme poppedame en zou ze zo graag ermee verrassen , ik heb ze al een jaar niet meer gezien, maar binnenkort mag het weer. Ze zou hier zo blij mee zijn

 2. Heel graag doe ik mee voor mijn jongste kleinkind.
  Graag maak ik haar blij met deze prachtige pop.
  Om privéredenen heb ik geen social media, maar volg wel bloglovin.

 3. Mijn dochter is een echt poppenmoedertje. Ze is heel lief en zorgzaam, de rollenspelen zijn ook geweldig om naar te luisteren. Ze gaf laatst aan dat ze nog wel een baby zou willen, wie weet gaat dat op deze manier gebeuren! 😉🍀🍀🍀
  Ik ben niet actief op FB maar volg wel op Bloglovin (loved/), hoop dat ik dan toch een kansje mag maken. de nieuwsbrief ontvang ik ook.

 4. Heel graag voor mijn driejarig dochtertje Fien, een echte poppenmoeder!
  En gelukkig een meisje want anders plakt ze bepaalde onderdelen af 😀

 5. Ik doe graag mee! Mijn dochter is weg van haar baby born, maar een pop die echt reageert zou mijn poppenmoedertje natuurlijk helemaal geweldig vinden. Ik volg jullie ook via facebook en instagram. Nu maar duimen.
  Liefs

 6. Heel graag voor mijn kleindochtertje en petekindje die 4 mei jarig is en die ik volgende week na lange tijd weer mag zien

 7. Ik wil dit graag voor mijn schattige achternichtje winnen. Die heeft precies de leeftijd om hier nog jaren veel plezier van te hebben!

 8. wat leuk! ik doe graag mee voor mijn dochter. Zij heeft 2 grote broers dus auto’s etc is hier genoeg maar een eigen pop heeft ze nog niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.