Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Baby’s in De Sims 4 | Nieuw

Baby’s in De Sims 4 | Nieuw 17 maart 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Baby's in De Sims 4

De updates bij de Sims 4 vliegen ons om de oren, maar deze is wel heel leuk! De nieuwste update introduceert een gloednieuwe levensfase: Baby’s! In dit blog lees je alles over Baby’s in de Sims 4. Hoe werkt de update en wat kunnen de baby’s allemaal?

Baby’s in de Sims 4

Om te genieten van alles wat de nieuwste update te bieden heeft kan je een baby adopteren, hun favoriete Ojaa!-plek opzoeken, rechtstreeks op ‘Creëer-een-Sim’ klikken of een nieuwe interactie met de titel ‘Wetenschapsbaby’ uitproberen. De laatste optie geeft je de mogelijkheid om door middel van wetenschap een baby te krijgen. En via ‘Creëer-een-Sim’ kan je een baby creëren en aanpassen met een groot aanbod aan baby out0fits, kapsels en eigenschappen.

Baby's

Baby’s in de Sims 4 hebben natuurlijk wel een mooie babykamer nodig. Richt de kinderkamer van je dromen in en creëer een plek waar jouw baby kan genieten van een goede nachtrust.

Babykamer

Net als in het echte leven ontwikkelen de baby’s de mogelijkheid om emoties en gevoelens uit te drukken. Ontdek nieuwe manieren om voor je baby te zorgen met o.a. de verschoontafel en speelmat. Geniet met de rest van je Sims-familie van de ontwikkeling, vertroetel de baby en kijk samen hoe de kleine Sim opgroeit. Hoe meer familieleden zich bekommeren om de ontwikkeling van de baby, hoe meer hechtheid er ontstaat. En dit is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van de baby, het resulteert zelfs in speciale beloningseigenschappen voor de rest van hun leven.

De Sims 4 samen groeien

Alsof de nieuwe update nog niet genoeg is, kan je vanaf vandaag nog meer diepgang en gameplay voor baby’s ontdekken via De Sims 4 Samen Groeien. Dit nieuwe uitbreidingspakket bevat nieuwe mijlpalen voor baby’s, waaronder het opdoen van nieuwe vaardigheden die de wereld van sociale interactie en verkenning voor baby’s openen. Met De Sims 4 Samen Groeien komen er ook 18 eigenaardigheden voor baby’s beschikbaar die spelers kunnen gaan ontdekken, en met drie per Sim is elke baby zeker uniek.

Baby's in De Sims 4

Ben je benieuwd naar de baby’s in de Sims 4? Download dan snel de update en ontdek alles wat de baby’s kunnen. En als je toe bent aan een extra uitbreiding bekijk dan eens De Sims 4 Samen Groeien!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.