Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Televisie & film Verlopen winacties

Bamse de Beer op dvd

Bamse de Beer op dvd 22 juli 20208 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Bamse de Beer op dvd

Vandaag vertellen we jullie meer over Bamse de Beer! Een beer die al heel lang geleden, in 1979, voor het eerst in Nederland om de hoek kwam kijken. In eerste instantie in een stripboek, later ook op televisie en vanaf nu zijn de avonturen van deze beer ook op dvd te bekijken!

Over Bamse de Beer

Mocht je Bamse de Beer niet kennen dan vertellen we je er graag wat meer over. Bamse is een stripfiguur uit 1966. In 2966 bracht een Zweedse tekenaar, Rune Andréasson, Bamse tot leven. Deze speciale beer wordt door de donderhoning van zijn grootmoeder supersterk. Maar hoe sterk hij ook wordt, geweld zou Bamse nooit gebruiken. Bamse is gek op zijn beste vrienden meneer Schildmans en Huppie Konijn. Samen beleven ze allerlei avonturen. Bamse is in Nederland voor het eerst in 1979 verschenen en nu ook te zien op dvd!

Nu op dvd

Ben je op zoek naar een leuke dvd voor kinderen? Dan is Bamse de Beer wellicht iets voor jouw (kinderen)! In deze dvd draait het allemaal om Bamse en zijn vrienden en oma die gevangen is genomen door de gemene Reynard Vos. De dieven hebben oma gekidnapt om te voorkomen dat zij ‘donderhoning’ kan maken voor Bamse. Als Bamse deze honing eet wordt hij namelijk de sterkste beer van de wereld en dat willen de dieven niet! Lukt het Bamse en zijn vrienden om oma te redden?

Bamse de Beer op dvd

Ook leuk om te lezen: Prinses Emmy in een magische paardenavontuur

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

8 comments

  1. Ken ik zeker nog van in mijn kindertijd, doe heel graag mee voor mijn nichtje en neefje, zo kunnen zo ook kennis maken met deze leuke beer!!!

  2. Ken ik zeker nog van in mijn kindertijd, doe heel graag mee voor mijn nichtje en neefje, zo kunnen zo ook kennis maken met deze leuke beer!!!

  3. Heel graag doe ik mee voor deze leuke dvd.
    Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.
    Hoop mijn jongste kleindochter hier blij mee te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.