Reviews Speelgoed van het Jaar 2021 Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Televisie & film Trends

Battle Cubes | Winnaar Speelgoed van het Jaar 2021

Battle Cubes | Winnaar Speelgoed van het Jaar 2021 17 september 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Battle Cubes

Ben je gek op het spelletje steen, papier of schaar (rock, paper or scissor)? Dan zijn de Battle Cubes van Boti iets voor jou! De Battle Cubes combineren de ultieme strijd in combinatie met het verzamelen van alle collectables! Én dit speelgoed is één van de winnaars van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021!

Alles over de Battle Cubes

De Battle Cubes zijn kleine cubussen met maskers, bijvoorbeeld van Spiderman of de Iron Man. De cubes zijn beschikbaar in verschillende soorten stijlen van Marvel Spiderman tot Marvel Avengers. Zo kies jij niet alleen je favoriet je kan ze ook gewoon allemaal verzamelen!

Battle Cubes - Boti - Speelgoed van het Jaar 2021

Hoe werken de Battle Cubes?

Versla de Battle Cube van je tegenstander door de steen-papier-schaar uitdaging te spelen. Elke speler kiest steen, papier of schaar en schakelt dit in in de cube. Dit doe je door de schakelaar, verstopt onder het karakter van jouw cube, op de gekozen optie te zetten.

Kies steen, papier of schaar!

Vervolgens vouw je de Battle Cube in elkaar en plaats je deze op tafel met de vuist omhoog! Schuif (of gooi) de cubes tegen elkaar aan en zie wat er gebeurd!

Dichtvouwen
Battle Cubes - Boti - Speelgoed van het Jaar 2021

Speelgoed van het Jaar 2021

Dit jaar zijn er maar liefst 36 winnaars gekozen door de vakjury van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021! En de Battle Cubes behoren tot de winnaars in de categorie speelgoed voor kinderen van 6 en 7 jaar oud. En dit is waarom:

De Battle cubes zorgen voor spannend en competitief speelplezier. Elke speler stelt de code steen, papier of schaar in op zijn/haar ‘cube’ (kubus), die een stripverhaal-held voorstelt. De twee tegenstanders gooien hun cube tegen elkaar en een van de cubes klapt open en omhult de andere cube, waarbij de winnende superheld zichtbaar wordt. De botsing en omhulling ziet er spectaculair uit. Van tevoren is niet duidelijk welke superheld gaat winnen. Dat zorgt voor extra spanning. Dit speelgoed zorgt vooral voor gezellig en spannend speelplezier om met twee of meer kinderen samen te spelen.

Vakjury verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021

Ben jij het met de vakjury eens dan kan je op de Battle Cubes stemmen! Jouw stem kan er voor zorgen dat de Battle Cubes van Boti ook nog eens de publieksprijs winnen. Meer informatie over het stemmen vind je op www.speelgoedvanhetjaar.nl!

Wat vinden Jamie en Fenna van de Battle Cubes?

Wij kregen van Boti de mogelijkheid om de cubes te testen. En dat zagen Jamie (9) en Fenna (8) wel zitten! Zij spelen heel vaak de steen-papier-schaar uitdaging, maar met de Battle Cubes is dat natuurlijk veel toffer! Zodra jij je Battle Cube zo instelt dat deze wint van de tegenstander dan klemt jouw Battle Cube zich om de tegenstander heen. Zo zie je direct wie de winnaar is van dit spel!

Battle Cubes

Het is hier in huis echt favoriet inmiddels, zodra Jamie en Fenna een mogelijkheid zien gaan ze met de cubes aan de slag. Het plezier is lastig op de foto’s vast te leggen, maar ze vinden het echt heel leuk. Wij zijn het dus eens met de vakjury van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2021, de Battle Cubes zijn terechte winnaars! In de video hieronder zie je de werking van de cubes extra goed!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.