Dagje uit Spellen en Puzzels

Bezoek SPIEL, de allergrootste bordspellenbeurs

Bezoek SPIEL, de allergrootste bordspellenbeurs 25 september 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Spiel

Fan van bordspellen? Dan moet je zeker eens naar SPIEL. Dat is de allergrootste bordspellenbeurs van Europa! De beurs is in het Duitse Essen, in het Essen Exhibition Centre. Er zullen tal van nieuwe releases worden gepresenteerd aan het publiek. Ook kun je er allerlei spellen uitproberen! De beurs is van 6 t/m 9 oktober en vandaag vertellen we je alvast alles over!

SPIEL

De beurs is enorm, dus er is een speciale app om je wegwijs te maken op SPIEL. Rond 950
game-uitgevers uit 56 landen zullen meer dan 1.800 bordspelinnovaties presenteren. Spellen waren altijd al populair, maar sinds de pandemie is de populariteit alleen maar toegenomen. Je kunt er genieten van grote merken zoals Asmodee, Goliath, Hasbro en Noris Spiele.

Tijdens het event worden ook prijzen uitgereikt: de innoSPIEL en de Deutscher SpielePreis in de categorie├źn “Best Family and Adult Game” en “Best Children’s Game” worden uitgereikt
op de persconferentie. Ook is er een speciale dag voor het onderwijs, zijn er discussies en zijn er tentoonstellingen te zien.

Een dagticket voor SPIEL kost 19 euro. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen 11 euro. Je kunt ook kaarten voor twee dagen kopen uiteraard.

Zijn jullie wel eens naar SPIEL geweest?

Blijf je liever in Nederland? Dan kun je naar het Spellenspektakel.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.