Boeken, School en Vrije tijd Reviews

BilliBirds | Lieve, kleine cadeaubox

BilliBirds | Lieve, kleine cadeaubox 14 april 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

BilliBirds

Op zoek naar een ontzettend lief en schattig cadeau? Dan heb ik de ideale tip voor je: BilliBirds. Deze schattige, kleine vogeltjes komen allemaal in hun eigen BilliBird cadeaubox. En wij kregen er eentje opgestuurd; die van Happy Bird.

BilliBirds

De verschillende BilliBirds hebben allemaal bepaalde karaktereigenschappen die jonge kinderen ook hebben. Vaak zijn ze lief, soms ongeduldig, dan weer vrolijk en druk en soms bedroefd of juist heel slim. Op welk vogeltje (BilliBird) lijkt jouw kind? De eerste vier karakters zijn nu voor € 11,99 te koop in cadeauwinkel, boekhandel en online. Er zijn vier verschillende vogeltjes:

  • Colourful Bird
  • Happy Bird
  • Grumpy Bird
  • Fast Bird

Happy Bird

Happy Bird is altijd positief en houdt van de natuur. Ze is een dromertje, sociaal en soms een beetje naïef. Bovenal kan ze niet tegen oneerlijkheid. Heb jij dat ook? Er schuilt een Billibird in iedereen. Speel met Happy Bird, puzzel haar vogelhuisje en lees samen het boekje Happy Bird en de houthakkers.

BilliBirds

Grumpy Bird

Grumpy Bird vindt het moeilijk om positief te blijven als er iets gebeurt wat hij niet leuk vindt. Hij wordt er onzeker van. Heb jij dat ook wel eens? Tegelijkertijd wil hij graag plezier maken, is hij loyaal en heel creatief en handig. Er schuilt een Billibird in iedereen. Speel met Grumpy Bird, puzzel zijn vogelhuisje en lees samen het boekje Grumpy Bird wil meespelen.

BilliBirds

Colourful Bird

Colourful Bird is goed in problemen oplossen. Hij is sociaal, extravert en een echte optimist. Hij is het liefst altijd bezig en vergeet daarbij wel eens zijn vriendjes of zichzelf. Herken je dat? Er schuilt een Billibird in iedereen. Speel met Colourful Bird, puzzel zijn vogelhuisje en lees samen het avontuur Colourful Bird op een regenachtige dag.

BilliBirds

Fast Bird

Fast Bird houdt van trucs en stunts, hij is heel snel. Maar hij is er nog niet heel handig in. Wel is hij sociaal en staat hij altijd voor je klaar. Hou jij ook van helpen? Er schuilt een Billibird in iedereen. Speel met Fast Bird, puzzel zijn vogelhuisje en lees samen het boekje Fast Bird schiet te hulp.

BilliBirds

De BilliBirds komen allemaal in een cadeaubox. Daarin zit: een BilliBird, een voorleesboekje, een huisje of voertuig, stickers om op het huisje te plakken. De cadeaubox is ook te gebruiken als vogelhuisje.

Happy Bird – Wat vinden wij ervan?

Zoals gezegd mochten wij de Happy Bird testen. Onze dochter Jasmijn (4) was direct enthousiast. En dat snap ik ook wel. Het BilliBirds doosje is klein en schattig met een lieve tekening erop. Ook het unboxen was ontzettend leuk. Daarna konden de onderdelen van het doosje aan elkaar vastgemaakt worden zodat het een huisje werd. De stickers kunnen op de achterkant van het huisje geplakt worden, om zo de speelwereld extra leuk te maken.

Onze dochter is erg druk met haar Billibirds doosje. ’s Avonds lezen we samen het voorleesboekje en overdag speelt ze met het vogeltje en het huisje. Ook heeft het vogeltje een mooi campertje. Al met al is het een superleuk pakketje om cadeau te doen. Ook is het handig om mee te nemen, want het is een klein doosje en alles past erin! De BilliBirds kost 11,99, een zacht prijsje dus!

BilliBirds

Meer lezen? Stimuleer de creativiteit van je kind met dit speelgoed!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.