Baby en Peuter Games en Elektronica Televisie & film

Peuterheld Bing heeft eigen app

Peuterheld Bing heeft eigen app 24 juni 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

BING app

Peuterheld Bing heeft eindelijk een eigen Nederlandstalige app! De Bing: Kijk, Speel, Leer app. De app is sinds kort beschikbaar in de Apple App Store en op Google Play.

Bing

Bing is natuurlijk al jarenlang ontzettend populair bij de kleintjes. Bij NPO Zappelin of YouTube zijn afleveringen van deze populaire serie te zien. Bing laat de rommelige, vrolijke en luidruchtige wereld van peuters zien op een hele invoelende en speelse manier. De wereld van Bing is herkenbaar voor elke peuter én de volwassenen die voor hen zorgen. De serie vertelt de grote verhalen in de kleine, dagelijkse momenten. En de toon is altijd positief en stimulerend. Is er een probleempje? Dan is er ook een oplossing!

Bing: Kijk, Speel, Leer app

De Bing Kijk, Speel, Leer app is een veilige speel- en leeromgeving geheel in de Bing-stijl. De app is advertentievrij. De interactieve spelletjes in de app zijn speciaal ontworpen voor een positieve emotionele ontwikkeling. Ook kunnen de kleintjes in de app genieten van volledige afleveringen uit de serie. De gratis versie van de app biedt een selectie spelletjes en diverse afleveringen van de serie. In de upgrade versie (€1,99 per maand, of €4,99 voor een heel jaar Bing plezier), kunnen fans genieten van alle 104 afleveringen van Bing, verschillende compilaties en meer dan 20 interactieve spelletjes. Genoeg om thuis en onderweg urenlang zoet te zijn.

BING app

Wat vinden wij van de app?

Spencer (6) en Jasmijn (4) zijn allebei van Bing, dus toen wij deze app mochten testen was het feest. Elke avond na het eten hebben de kinderen schermtijd en sinds wij deze app hebben, spelen ze geregeld op de app. De spelletjes zijn uiteenlopend van memory tot kleurplaten tot de favoriet van Jasmijn: Bing aankleden. Het is een app waar ze zelf helemaal wegwijs in zijn en dus veilig zonder toezicht mee kunnen spelen. Ook kunnen ze er heerlijk samen een filmpje mee kijken. Een superleuke app dus als je kinderen in deze leeftijd hebt!!

BING app

Lees hier meer over de leukste kinderpuzzels voor peuters!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.