Games en Elektronica Televisie & film

Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers komt eraan!

Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers komt eraan! 27 mei 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers

Maak je riemen vast voor de rit van je leven! Outright Games en Nickelodeon komen met een gloednieuwe kartracegame Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers. De game is gebaseerd op de populaire serie van Nickelodeon. Dit najaar wordt het spel uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc. Wij kunnen niet wachten!

Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers

Fans van Blaze en de Monsterwielen kunnen in Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers onderdeel worden van de actie door zich aan te sluiten bij de geweldige monstertruck Blaze en zijn vriend en chauffeur AJ. Dit terwijl ze op avontuur gaan met hun vrienden Pickle, Darington, Zeg, Starla, Stripes en zelfs de bedriegende Crusher. Scheur door de kleurrijke straten van Axle City op een missie om het racekampioenschap te winnen. Spelers kunnen het in hun eentje opnemen in het kampioenschap als een van de zeven onderscheidende personages. Of speel samen met vrienden en familie in een split-screen voor vier spelers en racen voor de overwinning.

Blaze en de Monsterwielen game

Belangrijkste kenmerken:

  • PERFECT VOOR KINDEREN – Bevat educatieve STEM-functies en auto-drive met optionele eenvoudige bediening voor jongere spelers
  • POWER UP – Gebruik snelheidsboosts in Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers en voer stunts en trucs uit op geweldige circuits
  • KIES JE STIJL – Pas personages aan en activeer unieke personagevaardigheden om de concurrentie te slim af te zijn
  • RACE MET VRIENDEN – Speel samen in de modus voor vier spelers in split-screen

“We zijn heel blij dat Blaze eindelijk in een videogame zit en we zijn verheugd om onze samenwerking met Nickelodeon voort te zetten om nog een reeks geliefde personages tot leven te brengen”, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “We zijn helemaal weg van het tv-programma en wisten dat het perfect zou passen bij een van onze titels. Ook zijn we net zo enthousiast over de educatieve elementen die kinderen wetenschap, technologie en autorijden bijbrengen en we hopen dat jullie er allemaal van genieten!”

Blaze en de Monsterwielen game

Meer gamen? Ken je Knockout City al?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.