Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Verlopen winacties

Bouwen met Twickto

Bouwen met Twickto 2 maart 202115 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Twickto bouwsets


Ken jij Twickto al? Constructiespeelgoed dat je aan alle kanten kunt koppelen? Toen Gert-Jan (het brein achter Twickto) dit soort speelgoed niet kon vinden in de winkel besloot hij het zelf op de markt te brengen. En daar zijn hele toffe bouwsets uit voort gekomen, waaronder de Twickto Aviation 1 waar wij al eerder over schreven.

Wat is Twickto?

Mocht je Twickto nog niet kennen dan is het tijd om even kennis te maken! Het Twickto speelgoed valt in de categorie bouw- en constructie speelgoed. En in die categorie vallen o.a. DUPLO, K’NEX, Kapla en LEGO. Twickto is daar sinds 2015 aan toegevoegd. Het zijn symmetrische blokken die je aan alle kanten kunt koppelen, zoals te zien op de foto hieronder.

Twickto Aviation 1 - bouwen

Verschillende Twickto bouwsets

De Twickto bouwsets heb je in verschillende varianten, zo kan je een vliegtuig bouwen, maar je hebt ook een set met verschillende karakters of een boormachine. Eigenlijk is er voor iedereen wel wat! Wij vertellen je meer over de set met karakters, de boormachine en een vliegtuig.

Construction 2

Twickto boormachine

Metde Construction 2 bouwset ga je hard aan het werk! Met zowel bouwen als met klussen. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud en je bouwt met deze set o.a. een bouwmachine. En allemaal andere constructies die kinderen zelf kunnen bedenken!

Aviation 2

Twickto constructiespeelgoed

Met de Aviation 2 bouwset van Twickto bouw je verschillende vliegtuigen en een spaceshuttle. Kinderen hebben daardoor écht urenlang plezier van deze bouwset. Bouwen met Twickto is leuk én stimuleert tegelijkertijd de ontwikkeling. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Characters 1

Twickto bouwset

Characters 1 speelt in op de diverse wereld van verschillende karakters. Je bouwt er onder andere een Cat, Astronaut en Frogman mee. Drie uitdagende karakters om te bouwen en mee te spelen. Maar dat is niet alles, laat je eigen fantasie de vrije loop en bouw wat je wilt.

Twickto bouwsets

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

15 comments

  1. Hopelijk mag ik zonder Facebook ook meedoen, mijn zoon zou dit namelijk te gek vinden! De grootste LEGO dozen bouwt hij in now time in elkaar, dus dit zou hij zeker te gek vinden

  2. Mijn zoontje houdt van van constructie speelgoed. Twicto ziet er uitdagend uit, hier kan hij lekker mee bouwen en zin creativiteit in kwijt. Ik loot graag mee.

  3. Dit vindt mijn kleinzoon vast GEWELDIG!!
    Zo’n mooie bouwset heeft hij nog nooit gehad.
    Ondanks dat ik geen facebook heb, zou ik graag voor hem meedoen.
    Ik volg bloglovin en waag graag een kansje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.