Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Televisie & film

Dit is het leukste Brandweerman Sam speelgoed!

Dit is het leukste Brandweerman Sam speelgoed! 13 februari 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Brandweerman Sam Speelgoed

Hij staat altijd paraat, Brandweerman Sam! Hij is de held van de buurt. Ongetwijfeld bekende zinnen als jij een kindje in huis hebt dat fan is van Brandweerman Sam! Deze held voor jonge kinderen is te aanschouwen op televisie, Youtube en Netflix, maar wist je dat er ook heel veel Brandweerman Sam speelgoed verkrijgbaar is?

Brandweerman Sam op televisie

Even terug in de tijd! Brandweerman Sam is een serie die al sinds 1987 op televisie is. Het is een Welshe kinderserie met als oorspronkelijke titel Fireman Sam. Maar sinds 1990 is de serie ook te zien in Nederland. Echt heel lang dus al! Niet gek dus dat er inmiddels zoveel kinderen fan zijn van deze serie!

Brandweerman Sam speelgoed

Voor alle jonge fans hebben wij het leukste speelgoed op een rij gezet! Een hele handige inspiratielijst als je op zoek bent naar een leuk cadeau!

1. Brandweerman Sam Jupiter Brandweerwagen

We beginnen natuurlijk met Brandweerman Sam en zijn brandweerwagen! De must-have voor de echte fan van deze serie. Bij deze brandweerwagen krijg je de speelfiguren Sam en Penny en alle gereedschappen die zij nodig hebben om te assisteren bij een brand. De zwaailampen en een sirene mogen natuurlijk ook niet ontbreken als je samen op avontuur gaat!

Brandweerman Sam Jupiter Brandweerwagen

2. Verkleedpak brandweerman Firefighter Sam

Voor iedereen die van verkleden houd en zelf in de huid van Brandweerman Sam wil kruipen is er het Firefighter Sam verkleedpak! Met dit Brandweerman Sam speelgoed helpt jouw kindje het vuur te blussen. Het pak bestaat uit een jas en broek (helm, bijl en brandblusapparaat zijn apart te koop).

Verkleedpak brandweerman Firefighter Sam

3. 9-in-1 Avonturenpuzzel

Ook de Brandweerman Sam puzzel mag niet ontbreken. Deze 9-in-1 puzzel heeft maar liefst 9 puzzels met een verschillend aantal stukjes. Zo begin je eenvoudig en worden de puzzels steeds lastiger. Uiteraard staan op alle puzzels diverse spannende avonturen. Zo is het puzzelen niet alleen uitdagend maar ook nog eens heel spannend!

Puzzel 9 in 1

4. Brandweerman Sam – Helikopter Wallaby

Niet alleen de brandweerwagen, maar ook de helikopter Wallaby komt in veel spannende avonturen voor! Deze helikopter helpt bij het redden van mensen als zij in nood zijn. Absoluut een aanvulling als deze nog niet tot de Brandweerman Sam speelgoedcollectie van jouw kindje behoort. Met zijn krachtige geluid hoor je de helikopter al van ver aankomen!

Brandweerman Sam - Helikopter Wallaby

5. De Stempel- en kleurset

Even geen zin in de speelfiguren? Dan kan je altijd nog aan de slag met de Brandweerman Sam Stempel- en kleurset van Totum. Maak je eigen kunstwerken met de 6 stempels, 5 kleurpotloden een tekenblok en een stempelkussen. Teken en stempel je eigen avonturen!

Stempel- en kleurset

6. Simba – De Ultimate Brandweerkazerne XXL

En tot slot, de ultieme brandweerkazerne. De plek waar jij Brandweerman Samen en al zijn vrienden en vervoersmiddelen kan laten rusten als er even geen geen brand te blussen is. Deze set vol accessoires heeft alles wat een echte brandweerkazerne ook heeft. Je kan zelfs een helikopter op het dak laten landen. Het ultieme Brandweerman Sam speelgoed!

Simba - Brandweerman Sam - Ultimate Brandweerkazerne XXL

Nog meer Brandweerman Sam speelgoed

Wij hebben je slechts een kleine selectie van al het Brandweerman Sam speelgoed laten zien. Er is namelijk nog zoveel meer op de markt gebracht. Andere puzzels, nog meer knutselsets en uiteraard ook nog meer uitbreidingen van de speelfiguren. Nog meer Brandweerman Sam inspiratie vind je hier!

Ook leuk om te lezen: Brandweerman Sam, de film

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.