Games en Elektronica Reviews

Bugsnax | Half insect en half snack

Bugsnax | Half insect en half snack 1 februari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Bugsnax

Onlangs hebben wij een PS5 gekocht. Eén van de spellen die ik daarvoor heel graag wilde hebben was Bugsnax. Bugsnax speelt zich af op Snaktooth Island. Hier wonen de Bugsnax, wezens die half insect zijn en half snack. Je bent uitgenodigd door ontdekkingsreiziger Elizabert Megafig, maar ontdekt bij aankomst dat de gastvrouw nergens te bekennen is. Het kamp is een puinhoop en haar volgelingen hebben zich verspreid over het eiland… en ze hebben honger!

Bugsnax

De wereld van Bugsnax is levendig en kleurrijk, met een verscheidenheid aan vreemde en ongewone Bugsnax die wachten om verzameld en gevoed te worden. Er zijn meer dan 100 soorten die je kunt vangen met verschillend lokaas en verschillende apparaten. Het spel is eigenlijk een combi van verzamelen, puzzelen en op verkenning gaan. Elke Bugsnax heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitdagingen, en het is aan de speler om de juiste technieken te ontdekken om ze te vangen en te voeden.

Mijn mening over het spel

Het spel is erg leuk vormgegeven en ziet er gaaf uit. Het sprak me al gelijk aan. Het is een mooie uitdaging om aan de slag te gaan en alle Bugsnax te vinden en dan ook nog eens te vangen. De puzzels zijn slim ontworpen en bieden uitdaging zonder frustrerend te zijn. Je kunt de beestjes voeden en dit geeft erg grappige effecten. Zo kunnen ze een aardbei als been krijgen om maar iets geks te noemen. Naarmate het spel en de verhaallijn vorderen, ontdek je steeds meer over wat er nou toch met die Elizabert Megafig is gebeurd.

Bugsnax is tegen een redelijke prijs te koop tegenwoordig, omdat het spel niet meer gloednieuw is. Voor ongeveer 30 euro kun je het nieuw kopen. Ik heb het overigens nog een stuk goedkoper op Vinted kunnen scoren, dus misschien een handige tip!

Lees hier ons overzicht voor leuke spellen voor de PS5 voor kinderen.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.