Buitenspeelgoed Verlopen winacties

Buitenspeelgoed van Little Tikes

Buitenspeelgoed van Little Tikes 29 juni 202113 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Buitenspeelgoed Little Tikes

Het is zomer! En wat is er nou fijner dan lekker buitenspelen? Vandaag vertellen we je meer over het buitenspeelgoed van Little Tikes, een prachtig merk met supermooi speelgoed. En weet je wat gaaf is? We geven ook een First Slide Glijbaan Jungle weg!! Lees snel verder.

Buitenspeelgoed van Little Tikes

Watertafels

Little Tikes heeft de meest schitterende watertafels. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Fountain Factory? Of de Fun Zone Battle Splash? Met de Fun Zone Battle Splash-watertafel van Little Tikes strijden kinderen om elkaars boten te laten zinken, de doelen te laten draaien, de emmers te vullen en water op elkaar te spuiten. Echt superleuk! Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld het Spiralin’ Seas Waterpark.

Cozy Coupe

Als je denkt aan buitenspeelgoed van Little Tikes, denk je natuurlijk aan de Cozy Coupe. Deze loopauto is wereldberoemd en in allerlei variaties verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lieveheersbeestje? Of deze supermooie fairy uitvoering? En wat dacht je van deze toffe taxi uitvoering?

Zandbakken

Minstens net zo beroemd als de Cozy Coupe zijn de zandbakken van Little Tikes. De Little Tikes Schildpad zandbak is een robuuste groene zandbak met donkergroen deksel. De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten.

Glijbanen

Buitenspeelgoed Little Tikes

En natuurlijk de glijbanen mogen niet ontbreken in dit overzicht! Wij hebben zelf de First Slide Glijbaan Jungle thuis gekregen. Deze is speciaal ontworpen om maximale stabiliteit te bieden aan de allerkleinsten. Gemakkelijk inklapbaar voor compact opbergen. De glijbaan is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar. Maar ons zoontje van 6 glijdt er ook nog elke dag met plezier van af hoor!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

13 comments

  1. Heel erg fan! Al een paar jaar een watertafel gehad. Binnenkort komt er een nieuwe voor de 2e verjaardag van onze jongste (zal zus lief van 6 ook top vinden natuurlijk). Dus voor hun doe ik dan ook zeker mee!

  2. Wauw super leuk voor m’n kleinkinderen zo kunnen ze zich ook bij oma goed amuseren hé en oma ja die geniet zeker mee .

  3. Mijn nichtje heeft nog geen glijbaan. Voor haar doe ik graag mee, want in de tuin hebben ze ruimte genoeg. Ze zal het vast nest zo leuk vinden als mijn kinderen dat eerder vonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.