Dagje uit Informatief & Tips Televisie & film

Uittip | Buurman en Buurman tentoonstelling

Uittip | Buurman en Buurman tentoonstelling 28 oktober 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (3).

Buurman en Buurman tentoonstelling

Naast allerlei nieuwtjes en weetjes over speelgoed, geven we jullie ook graag leuke uittips die met speelgoed te maken hebben. En vandaag hebben we een leuke tip voor jullie: een Buurman en Buurman tentoonstelling!

Buurman en Buurman tentoonstelling

Buurman en Buurman tentoonstellingAl ruim 40 jaar weet de geliefde poppenserie Buurman & Buurman de harten te veroveren van kinderen door heel Europa. Op 26 januari 2019 opent Sociaal Cultureel Centrum De Enck haar deuren voor de interactieve Buurman en Buurman tentoonstelling ‘A Je To’ in Oirschot. Tijdens de expositie zijn niet alleen de originele poppen, decors, diorama’s, filmpjes en foto’s uit Praag te zien, maar kunnen kinderen zelf aan de slag om te bouwen, spelen en knutselen. De expositie belooft een feest der herkenning te zijn voor volwassenen en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De tentoonstelling komt mede tot stand door de samenwerking met producent Mark van Ierssel. De expositie is te zien vanaf 26 januari tot en met 26 juli 2019 in Sociaal Cultureel Centrum De Enck in Oirschot.

Leestip: Buurman & Buurman: Experimenteren er op los

A Je To

Meer dan 50.000 Nederlandse bezoekers bezochten de prachtige tentoonstelling al in Museum Hoorn en vanaf 26 januari kunnen de inwoners van het zuiden van Nederland genieten van de interactieve tentoonstelling ‘A Je To’ Kinderen kunnen er naar hartenlust bouwen, spelen en knutselen. Kortom “word er timmerman, metselaar of klusjesman”! Of maak je eigen Buurman en Buurmam stopmotion filmpje. Voor deze tentoonstelling zal De Enck diverse samenwerkingen aan gaan met lokale ondernemers. Zo komen er diverse spaar- en winacties met winkeliers uit de regio.

Buurman en Buurman tentoonstelling

Kortom: een leuk uitje voor alle fans van Buurman en Buurman!

Vond je dit leuk om te lezen? Lees hier alles over het Nijntje museum in Utrecht!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (3).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.