Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

10x de leukste cadeaus voor kinderen van 3 jaar

10x de leukste cadeaus voor kinderen van 3 jaar 17 februari 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Cadeau kind 3 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind van 3 jaar oud? Dan ben je hier aan het juiste adres. Om je op weg te helpen hebben we ter inspiratie 10 cadeaus voor je op een rij gezet!

Dit cadeau wil een kind van 3 jaar

Er is natuurlijk niet één specifiek cadeau dat kinderen van 3 jaar graag zouden willen hebben. Daarom vind je in onze top 10 speelgoed uit allerlei categorieën. Van rollenspel tot knutselen er zit voor ieder kind van 3 jaar wel een leuk cadeau bij!

1. Stabilo power 30 Viltstiften

Cadeau kind 3 jaar

We beginnen met een cadeau voor de creatieve 3-jarige kinderen! En mocht je nu denken stiften? Potloden zijn nog prima en stiften zijn geklieder? Dat kan, maar de Stabilo power 30 Viltstiften zijn ook erg leuk. De stiften kunnen niet alleen 8 uur zonder dop zonder uit te drogen. Mocht er stift op handen of kleren komen, dit is met water van de vingers of uit de kleding te wassen. En geloof mij, 3-jarige vinden een upgrade van potlood naar stift ontzettend leuk!

2. UNO Junior – Kaartspel

UNO Junior - Kaartspel

Door naar een heel leuk spelletje! Misschien speel je het zelf ook wel regelmatig, er is namelijk een variant voor oudere kinderen (en volwassenen), maar ook een junior variant! Naast cijfers bevat deze variant ook dieren, erg leuk voor kinderen vanaf 3 jaar oud op kennis te maken met UNO Junior het kaartspel.

3. BABY born Interactieve Babypop

BABY born Interactieve Babypop

Door naar de Baby Born pop! Wie kent de pop niet? Een heel leuk cadeau voor de 3-jarige poppenmama’s, maar natuurlijk ook voor de poppenpapa’s! De BABY born Interactieve Babypop heeft een soft touch lichaampje en is dus heel zacht. Armen en benen zijn heel beweeglijk en de pop kan drinken en plassen! Altijd een succes deze mooie pop!

4. LEGO DUPLO Modulair Speelhuis

Cadeau kind 3 jaar

DUPLO is natuurlijk al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Maar de wat moeilijkere bouwsets zijn ideaal als cadeau voor kinderen van 3 jaar oud. Wat dacht je van dit modulaire speelhuis? Het LEGO DUPLO Modulair Speelhuis is kleurrijk, modern en biedt volop mogelijkheden om te spelen en te leren.

5. Play Doh Super Color Pack Klei

Play Doh Super Color Pack Klei

Ook altijd een hit: klei! Oké, niet alle ouders zitten er op te wachten, maar kinderen vinden het fantastisch. Bij jonge kinderen komen de kleuren snel door elkaar, maar met deze 20 potjes duurt dat wel even. Het Super colour Pack staat garant voor vele uren Play-Doh-pret!

6. Bing – Speelkoffer met 6 Speelfiguren

Bing - Speelkoffer met 6 Speelfiguren

Voor alle fans van Bing is de speelkoffer met speelfiguren een aanrader. De Bing Speelkoffer bevat de speelfiguurtjes Bing, Flop, Sula, Pando, Charlie & Amma. Deze speelfiguren stimuleren kinderen om aan de gang te gaan met het zogenaamde rollenspel. Kinderen creëren hun eigen wereld waarin ze hun eigen avonturen beleven.

7. VTech Lees & Leer Touch Tablet

Cadeau kind 3 jaar

Lezen en leren doen kinderen met de VTech Lees & Leer Touch Tablet. De tablet bevat 6 dubbelzijdige bladzijden met verhalen en activiteiten. Luister tijdens de speelstand ‘Verhaaltjes’ naar avontuurlijke verhalen over de puppy’s of speel een zoekspelletje. De spellen zijn op verschillende moeilijkheidsniveaus te spelen en kinderen maken kennis met emoties, vormen, dieren en nog veel meer.

8. Ik Leer Op Weg Naar Groep 1

Cadeau kind 3 jaar

Met Ik Leer Op Weg Naar Groep 1 van Jumbo heb je een ideaal cadeau voor een kindje van 3 jaar dat al toe is aan de basisschool. Met behulp van 20 spelletjes over kleuren en vormen, de letters van het alfabet en tellen van 1 tot 5 leren kinderen zich voor te bereiden op groep 1. En het leukste is, dit gaat allemaal spelenderwijs!

9. KidKraft Moderne Retro Speelkeuken

KidKraft Moderne Retro Speelkeuken

Bakken, koken, eten voorbereiden en afwassen, het kan allemaal in de KidKraft Moderne Retro Speelkeuken. Kinderen maken hun eigen culinaire reis in deze keuken en dit zorgt voor urenlang speelplezier. Ruim de koelkast in, was je handen en leer omgaan met een oven. En dit allemaal op een hele veilige manier, ideaal toch!

10. Fisher-Price Little People Handige Helpers Huis

Fisher-Price Little People Handige Helpers Huis

Lievere spelen met Fisher-Price Little People dan met DUPLO? Dan is het Fisher-Price Little People Handige Helpers Huis het cadeau voor een kind van 3 jaar waar mee jij de show gaat stelen! Dit huis bevat verschillende kamers en wanneer kinderen op ontdekking gaan horen ze grappige liedjes, geluiden en zinnetjes die aanmoedigen om te helpen in huis! Maar ook spelen met alle dierenvriendjes is natuurlijk erg leuk!

Hopelijk heb je inspiratie op kunnen doen! Mocht je nu zeggen ik weet het ideale cadeau voor een kind van 3 jaar, maar het staat niet in deze lijst? Plaats het dan in de reacties onder dit artikel!

Ook leuk om te lezen: Het favoriete speelgoed van Daan 3 jaar

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.