Bouw en Constructie Verlopen winacties

Clicformers Contruction Set + WINNEN (GESLOTEN)

Clicformers Contruction Set + WINNEN (GESLOTEN) 23 juli 201917 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Onze nieuwe winweek is in volle gang! Je kunt dezer dagen tof speelgoed winnen bij Alles Over Speelgoed. En vandaag wel een hele mooie prijs. Je kunt namelijk een 74-delige Clicformers Contruction Set winnen!

Clicformers Construction Set

We hebben al eerder geschreven over Clicformers. Zoals jullie misschien nog weten, mochten we een tijd geleden de fabriek bezoeken. Daar worden Clics en Clicformers gemaakt. Met deze set kun je echt van alles bouwen. Het bestaat uit 49 bouwblokken en 25 accessoires. Bouw met de verschillende onderdelen een graafmachine, een betonmixer, een bulldozer, een laddertruck, een kraanwagen of een vrachtwagen. Deze set is goed voor uren educatief speelplezier en is volledig compatibel met alle andere Clicformers-speelsets. De motorische en cognitieve ontwikkeling van je kind wordt tijdens het spelen gestimuleerd. Deze verpakking bevat een stap-voor-staphandleiding voor het bouwen van alle Clicformers-bouwmachines, maar met wat verbeelding bouwen kinderen makkelijk hun eigen Clicformers-creaties.

Over Clicformers

Clicformers is bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar. Het zijn allemaal blokjes die je in elkaar kunt klikken. Op deze manier kun je eindeloos combineren en kunnen kinderen hun creativiteit kwijt. Clicformers zijn als het ware de vernieuwde clics. Ze zijn groter en kunnen ook op elkaar worden vastgeklikt. Ze zijn ook van een ander materiaal gemaakt. Je kunt Clics en Clicformers overigens niet met elkaar combineren. Clicformers bestaan sinds 2017.

Win een Clicformers Construction Set

Is jouw kleintje gek op bouwen en wil je deze Clicformers Construction Set winnen? Doorloop dan de onderstaande stappen om kans te maken op de set.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie. 
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zondag 4 augustus 2019 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

17 comments

  1. Ja ik doe méé.. kleinzoon heeft alle clicks mee naar zijn eigen huis en dan kan deze set hier blijven en raakt het ook niet door elkaar .

 1. Mijn zoon houdt van dingen bouwen, voertuigen zijn zijn favoriet. Dit zal zeker in de smaak vallen, een goede reden om mee te doen!

 2. Leuk!
  De kinderen op mijn werk(bso) zijn gek op bouwen en de clics komen regelmatig tevoorschijn. Hoe leuk om dan uit te breiden met zo’n set.
  Duimen om te winnen!

 3. Dit zou ontzettend leuk zijn voor op de Peuterspeelzaal bij mij. We hebben gisteren de groep helemaal anders ingedeeld en kwamen erachter dat er nog een paar bakken leeg zijn waar speelgoed in kan. Hoe gaaf zou het zijn om deze set daarin te kunnen doen!

 4. Heel graag doe ik mee voor mijn kleinzoon.
  Die is gek op constructiespeelgoed.
  Ik heb geloved en geliked op bloglovin, maar heb om privéredenen geen social media.
  Hoop dat dat geen probleem is.

 5. Dit zou echt te gek zijn om te winnen! Mijn eigen kinderen zijn hier nog te klein voor, maar er komen hier wekelijks kinderen over de vloer met gedragsproblemen en zij vinden het vast erg leuk om mee te spelen! Even een nieuwe uitdaging!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.