Baby en Peuter Speelgoed van het Jaar 2019

Binnenkort | VTech Codi Mijn RoboDino

Binnenkort | VTech Codi Mijn RoboDino 20 juli 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Vtech Codi Mijn RoboDino

Daar gaan we dan! De genomineerden van de Speelgoed van het Jaar 2019 verkiezing zijn bekend en wij vertellen jullie de aankomende tijd meer over het genomineerde speelgoed! We beginnen met de Vtech Codi Mijn RoboDino! Schattig, maar ook heel stoer!

Vtech Codi Mijn RoboDino

Maak kennis met Codi Mijn RoboDino van Vtech! Deze schattige maar ook stoere dino wordt ongetwijfeld het nieuwe favoriete speelgoed van jullie peuters! Nog voordat Codi in de winkels ligt heeft hij al een nominatie voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019 op zak!

Vtech Codi Mijn RoboDino

Wat kan Codi Mijn RoboDino allemaal?

Schattig of niet? Wat kan Codi eigenlijk? Codi is een dansende dino, maar hij is niet altijd vrolijk! Zo op zijn tijd heeft hij een klein humeur. En dit wordt bepaald door jouw kleintje. Je kunt Codi namelijk programmeren via de stekels op zijn rug. Dat is nog eens handig voor de kleine programmeurs, dit is namelijk een hele leuke uitdaging voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud!

De stekels van Codi

Met de bijgeleverde rugstekels kan je verschillende combinaties maken. Zo krijg je Codi aan het bewegen en brullen! Maar Codi Mijn RoboDino houdt ook van liedjes (hij kent er wel 32!) en muziek en heeft zelfs een gevoelige kant. De 9 bijgeleverde stekels zijn eigenlijk Codi’s DNA. De eigenschappen in muziekstijl, gevoel en karakter zijn te combineren en er kunnen maar liefst 27 verschillende combinaties worden gemaakt.

Het ei van Codi

Is jouw kleintje klaar met spelen? Dan kunnen de stekels van Codi Mijn RoboDino worden opgeborgen in een oranje ei. Zo raak je de rugstekels van Codi niet snel kwijt!

Speelgoed van het Jaar 2019

Een nominatie voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar komt niet zomaar uit de lucht vallen. Een speciaal vastgestelde vakjury beoordeelt het speelgoed op verschillende aspecten. Is het speelgoed geschikt voor de leeftijd? Sluit het aan bij de interesses van de kinderen waarvoor het wordt gekocht? Gaat het niet snel stuk? Blijft het leuk om mee te spelen? En hoe zit het met de prijs/kwaliteitverhouding? Een nominatie zegt dus wel wat! Gefeliciteerd Codi Mijn RoboDino en Vtech!

Vtech Codi Mijn RoboDino

Ook leuk om te lezen: Bla Bla Blocks vrachtwagen van Vtech

Waar te koop?

Ben je enthousiast en wil je Codi in huis halen? Dan moet je nog even geduld hebben! Codi ligt namelijk pas vanaf september in de winkels. Dus nog even geduld!

Ga jij Codi Mijn RoboDino van Vtech in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.