Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

DC League of Super – Pets: The Adventures of Krypto and Ace | Review

DC League of Super – Pets: The Adventures of Krypto and Ace | Review 23 augustus 2022Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

DC League of Super-Pets The Adventures of Krypto and Ace (8)

Eén van de allerleukste (animatie)films die we de afgelopen tijd hebben gezien is DC League of Super-Pets. Dit is een film over de hond van Superman. En er is ook een videogame van verschenen! Die mochten we reviewen en vandaag lees je onze bevindingen!

DC League of Super-Pets – De film

In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden. Dit alles levert een ontzettend geestige en erg leuke film op.

De videogame

Dan over de game. Deze is onlangs verschenen voor de PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc. In DC League of Super-Pets kruipen spelers in de huid van Super-Pets Krypto the Super-Dog en Ace. Zij kiezen het luchtruim om de dierenpopulatie van Metropolis te beschermen tegen een nieuwe bedreiging. Vlieg over de skylines van de stad als Krypto en Ace in dit 3D-actiespel. Red de dag met elk van hun unieke en krachtige vaardigheidsupgrades.

Wat vinden wij van de game?

Onze kinderen Spencer (7) en Jasmijn (5) vonden de film ook ontzettend leuk en waren erg blij dat we DC League of Super – Pets mochten testen. Het spel is vrij simpel onder de knie te krijgen en is dus voor kinderen goed te spelen. Ieder level heeft dezelfde basis: je vliegt boven de stad en intussen schiet je allerlei robots stuk die de stad aanvallen. Beide honden hebben enkele coole trucjes die je daarbij kunt gebruiken. Ondertussen verzamel je huisdieren. De achterliggende gedachte van de game is namelijk dat je huisdieren redt, verzorgt en koppelt aan een nieuw baasje. Hierbij zit ook gelijk de charme van de game, want die diertjes zijn om op te vreten. De game zelf is leuk en vermakelijk, maar kan een beetje repetitief zijn. Desondanks zijn de karakters en de laagdrempeligheid van de game een aanrader. Al met al is DC League of Super – Pets een leuke game voor liefhebbers van de film!

DC League of Super-Pets The Adventures of Krypto and Ace (8)

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.