Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

De allergaafste knikkerbanen op een rij!

De allergaafste knikkerbanen op een rij! 20 februari 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Knikkerbanen - Knikkers

Knikkeren is helemaal hot and happening! Dankzij het TV-programma Marble Mania is knikkeren helemaal terug. En knikkers zijn natuurlijk extra leuk op een hele gave knikkerbaan. Daarom vandaag een overzicht van de allergaafste knikkerbanen!

Hubelino (Pi)

Hubelino Pi XL knikkerbaan

Knikkerbanen combineren met LEGO of Duplo? Dat kan met Hubelino Hubelino Pi is te combineren met LEGO. De Hubelino Pi serie bestaat uit meerdere knikkerbanen. Zo heb je de Hubelino Pi M knikkerbaan (99 onderdelen) en de Hubelino Pi knikkerbaan XL (246 onderdelen). Daarnaast heb je nog een uitbreidingsset en een kanon. Is jouw kindje nog te klein daarvoor? Er zijn een heleboel Hubelino sets verkrijgbaar die je met Duplo kunt combineren!

GraviTrax

GraviTrax Pro Starterset Vertical

Okee officieel is GraviTrax een kogelbaan-systeem, maar je kunt het ook zien als een hele coole geavanceerde knikkerbaan. Gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en je kogels naar de finish te brengen. Het GraviTrax-systeem kan met uitbreidingen eindeloos worden aangepast en vergroot.

Maak er gewoon zelf één!

Knikkerbaan maken met kinderen

Wat is er eigenlijk nog leuker dan zelf jouw knikkerbaan maken? Dit kan heel low budget, met veel wc-rollen! Eerst maak je een achterwand en vervolgens ga je aan de slag! Channa heeft een uitgebreide handleiding op de site gezet.

Marble Racetrax

Marble Racetrax - Knikkerbanen

Maak thuis zelf een knikkerbaan met Marble Racetrax. Deze knikkerbanen zijn van stevig karton gemaakt. Je kunt je fantasie de vrije loop laten en allerlei toffe stunts en obstakels creëren. Deze knikkerbaan van Marble Racetrax is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Johntoy Super Run Set knikkerbaan

Liever een meer low budget versie, maar wil je niet zelf gaan knutselen? Dan zijn deze knikkerbanen van Johntoy perfect! De set bestaat uit 93 onderdelen, waarmee jij je knikkerbaan op verschillende manieren kunt bouwen. bij bol.com koop je deze set al voor ruim 11 euro.

Marble Maniacs bij PLUS

marble maniacs

Je kunt momenteel bij supermarkt PLUS sparen voor Marble Maniacs. Dit zijn knikkers waarmee je kunt racen tegen je vrienden. En er is ook een knikkerbaan! De baan is verkrijgbaar voor 2,99 euro, zolang de voorraad strekt. Elke week krijg je bij speciale actieproducten gratis een exclusieve uitbreiding voor je knikkerbaan.

Dit waren het! De allertofste knikkerbanen op een rij! Welke is jouw favoriet?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.