Speelgoed aanbiedingen

De beste speelgoed aanbiedingen – week 23

De beste speelgoed aanbiedingen – week 23 4 juni 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 30 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (6 jaar) & Fenna (4 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Speelgoed aanbiedingen Kruidvat

In Amersfoort opende vorige week de grootste ToyChamp van Nederland! En we hebben een aantal openingsacties op een rijtje gezet. Maar ook bij de andere speelgoedwinkels zijn weer leuke speelgoed aanbiedingen te vinden. Wil je niks missen? Lees dan snel verder!

999Games – Outlet Sale Spellenpakket

Spellenpakket 999GamesWe beginnen met de 999Games waar je een tof spellenpakket kan aanschaffen voor slechts 34,99 euro. Dit spellenpakket bevat maar liefst 10 spellen: MyRummy Travel, Timber!, Olympicards, Manga Manga, Spirelli, Nada!, Fifty Fifty, Doodle City, Love Letter Tiny Tin en Pissebedden.
Bekijk hier het spellenpakket >

Kruidvat – Waterspeelgoed en Woezel & Pip

Mocht je met dit warme weer nog geen waterspeelgoed in huis hebben, ren dan even langs het Kruidvat. Met waterpistolen en waterballonnen maak je ieder kind blij! Gegarandeerd heel veel speelplezier en het hoeft niet veel te kosten.

Waterspeelgoed Kruidvat

En ook voor de Woezel & Pip fans is het Kruidvat the place to be! Maar liefst twee pagina’s vol met hele toffe Woezel en Pip speelgoed aanbiedingen. Wat dacht je van spelletjes, feestartikelen, knutselartikelen, speelhuizen, opblaasartikelen en ga maar door!

Woezel en Pip Kruidvat

De aanbiedingen zijn nog geldig t/m 10 juni 2018.

ToyChamp Amersfoort – geldig t/m 10 juni 2018

Afgelopen weekend was het openingsweekend van de ToyChamp in Amersfoort. En ter ere van deze opening zijn er in dit filiaal een aantal toffe speelgoedaanbiedingen!

Aanbiedingen ToyChamp Amersfoort

Zo krijg je 20% korting op alle Star Wars LEGO sets en je krijgt een gratis aanvulset bij aankoop van de Aquabeads beginnersstudio.

Aanbiedingen ToyChamp Amersfoort

En daarnaast is er een 2+1 gratis op de Soft’n Slo Squishies en krijg je exclusieve besties bij aankoop van Smooshy Mushy artikelen. Maar let op deze aanbiedingen zijn dus alleen geldig in het filiaal in Amersfoort.

Hebben jullie nog goede speelgoed aanbiedingen gespot? Plaats ze dan in de reacties hieronder!

Ps. Houd de website goed in de gaten! Vanavond komt er een artikel online met de leukste speelgoed winacties van dit moment.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 30 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (6 jaar) & Fenna (4 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.