Boeken, School en Vrije tijd Winacties

De Bijlesmeester | Bijles en Huiswerkbegeleiding aan Huis + WINNEN

De Bijlesmeester | Bijles en Huiswerkbegeleiding aan Huis + WINNEN 28 juli 20196 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 36 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (4) en Jasmijn (2).

De Bijlesmeester

We sluiten onze winweek af met een hele leerzame winactie! Vandaag kun je namelijk oefenmateriaal van De Bijlesmeester winnen.

De Bijlesmeester

De Bijlesmeester is bedoeld voor kinderen op zowel de basisschool als de middelbare school. Het bedrijf biedt verschillende dingen aan. Zo kun je individuele begeleiding krijgen van een docent via De Bijlesmeester. Denk dan aan bijlessen en huiswerkbegeleiding.

Maar dit is niet het enige. Er is ook oefenmateriaal beschikbaar voor kinderen op de basisschool. Er zijn oefenboeken en flitskaarten verkrijgbaar. Deze zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van de eindtoetsen van Cito en Nio en kunnen zowel tijdens de bijlessen als zelfstandig door kinderen doorgewerkt worden. Je kunt deze dus op de site bestellen en dan zelf aan de slag!

Oefenboekjes

Ons zoontje is 4 en zit dus in Groep 1. Wij kregen thuis de oefenboekjes Taal en Rekenen voor Groep 1/2 opgestuurd van De Bijlesmeester. Het is nu zomervakantie en dus ideaal om te oefenen en de kennis op peil te houden of zelfs uit te breiden. Ons zoontje mist school heel erg tijdens de vakantie en vindt het heel leuk om op deze manier toch nieuwe dingen te leren. Ook pronkt hij maar wat graag met alle dingen die hij al weet uiteraard 😉 Ons zoontje heeft dus geen bijles nodig (hij zit tenslotte pas in Groep 1), maar hij heeft er zoveel plezier van dat de boekjes hier geregeld tevoorschijn komen. Vooral oefenen met schrijven van de letters en cijfers vindt hij erg leuk.

En het zijn niet zomaar oefenboekjes. Elk boekje heeft ongeveer 60 bladzijden. Er staan heel veel verschillende opdrachten in. De antwoorden van de vragen staan overigens achter in het boek. Wij oefenen al geregeld verschillende vaardigheden met ons zoontje door middel van spelletjes en dergelijke, dit is een manier waarop je weet dat je in ieder geval het goed aanpakt. Daarnaast heeft ons zoontje logopedie omdat hij sommige letters nog niet goed kan uitspreken en met het boekje Taal kunnen we dus goed de letters oefenen. Ideaal!

Flitskaartjes

Naast de boekjes die je op de foto ziet heeft De Bijlesmeester ook flitskaartjes. Er zijn flitskaartjes met allerlei verschillende soorten opdrachten. Aan de ene kant van het kaartje staat de opdracht, op de andere kant het antwoord. Er zijn allerlei soorten kaartjes beschikbaar. Je kunt leren woorden spellen, leren digitaal en analoog klokkijken of oefenen met meetkunde. Ideaal!

De Bijlesmeester

Winnen

En weet je wat nou zo leuk is? We mogen ook mooi lesmateriaal weggeven van De Bijlesmeester. De winnaar mag kiezen uit een set van drie boekjes (of flitskaartjes). Hoe tof is dat? Kans maken hierop doe je door de onderstaande stappen te doorlopen!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie. 
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt en vertel welke boekjes of flitskaarten je wilt winnen.

Extra kans maken?
– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar wordt op zondag 4 augustus 2019 bekendgemaakt.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 36 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (4) en Jasmijn (2).

6 comments

  1. Mijn zoontje gaat naar groep 3. Ik ben wel benieuwd naar deze boekjes, kunnen we meteen zien wat hij allemaal moet kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.