Reviews Televisie & film Verlopen winacties

De Croods 2: Een nieuw begin

De Croods 2: Een nieuw begin 9 januari 202214 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

the croods 2

Kennen jullie de hilarische prehistorische familie De Croods nog? Onlangs is daar het tweede deel van verschenen: De Croods 2: Een nieuw begin. Wij mochten deze film op dvd bekijken! Lees je snel verder!?

De Croods 2

’s Werelds eerste prehistorische familie verlaat de grot voor een nieuw, knotsgek avontuur! De Croods overleefden monsters met slagtanden, natuurrampen en zelfs prille liefdes, maar nu moeten ze hun grootste uitdaging ooit aangaan: hun wereld delen met een andere familie! Op zoek naar een nieuw thuis, stuiten de Croods immers op het ommuurde paradijsje van de gesofisticeerde Betermans. Ze proberen eerst wel om vreedzaam samen te leven, maar hun verschillen escaleren gaandeweg in een regelrechte vete. Tot een nieuwe bedreiging de twee families dwingt om
samen een epische avonturentocht te ondernemen … of samen uit te sterven! Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar. Dan moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld verlaten om samen op avontuur te gaan.

Wat vinden wij van de film?

Wij waren al groot fan van deel 1 van De Croods en waren erg blij toen we een dvd opgestuurd kregen van deel 2. Ook deze film is een visueel spektakel en een lust voor het oog. De familie Betermans is werkelijk hilarisch, die naam alleen al. Hoe verzin je het. Soms zijn de tweede delen van films helaas minder dan het eerste, maar daar is in dit geval zeker geen sprake van. We hebben de film met veel plezier gekeken. Het is zeker niet alleen leuk voor kinderen, ook voor volwassenen zitten er genoeg grapjes in. Wij zijn fan!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

14 comments

  1. Oooh super gaaf! Onze kids zijn ook gek op de Croods. Alleen 1 probleem, mochten we winnen…..ik heb geen dvd speler meer🤣
    Gelukkig wel voor in de auto. Dus dan wordt t een drive inn movie.

  2. Heel graag doe ik mee, maar ik heb om privéredenen geen facebook instagram en twitter.
    Hoop mijn kleindochter blij te mogen maken met deze leuke dvd.

  3. Ik wil graag meedoen met deze leuke prijsvraag, wij kennen deze film niet en deel 1 ook niet gezien maar wij mogen als gezin graag samen leuke dingen ondernemen en samen plezier hebben en dat hebben we zeker als we gezamenlijk lekker op de bank ploffen, leuke film wat lekkers erbij en genieten van de simpele dingen samen die mega waardevol zijn en dat is tijd samen spenderen en samen genieten. Samen sterk en samen het gezellig maken, fijn voor nu en een fijne herinnering voor later!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.