Televisie & film Verlopen winacties

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje 30 september 202117 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

De Grote Sinterklaasfilm

Binnenkort kun je in de bioscoop alweer naar de allernieuwste Sinterklaasfilm! De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje draait vanaf 6 oktober in de Nederlandse bioscopen.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer Sinterklaas merkt dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Niemand minder dan Robert ten Brink vertolkt de rol van (adviseur van) Sinterklaas, hij treedt hiermee in de voetsporen van de in 2020 overleden Bram van der Vlugt. Martien Meiland maakt zijn filmdebuut als kasteelheer Jean Claude en de voetjes gaan van de vloer met YouTube-ster Party Piet Pablo en zijn nieuwste hit Dansen Voor De Sint. Chris Tates (Hugo Hogepief), Noraly Beyer (Burgemeester) zijn ook te zien in de film en Pamela Teves en Filip Bolluyt vertolken opnieuw de rollen van Mammie en Stan.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje wordt geregisseerd door Lucio Messercola en geproduceerd door Messercola. Messercola produceerde al eerder succesvolle Sinterklaasfilms die werden bekroond met een Gouden Film.

Meer lezen over Sinterklaas? Lees hier meer over Sinterklaasboeken!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 38 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

17 comments

  1. Ik dacht dat ik al gereageerd had, maar ik zie mijn naam niet. Bij deze poging twee. Het lijkt me een leuke film om met de kinderen heen te gaan. Het pakketje is ook erg leuk daarom doe ik graag mee!

  2. Heerlijk voor die 2 kleintjes van mij (4 en 6). Die zijn compleet Sint-gek en zouden dit zeker helemaal te gek vinden!

  3. Ik doe mee voor mijn kleine nichtjes Eline en Fenna.
    Is toch het mooiste tijd van het jaar voor de kleintjes Sinterklaas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.