Games en Elektronica

De populairste spelletjes apps

De populairste spelletjes apps 28 augustus 20193 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De populairste spelletjes apps

Spelletjes spelen op de mobiele telefoon of op de tablet, wie doet het niet? Hier in huis is het bij jong en oud favoriet. Van Roblox tot Candy Crush het komt hier allemaal voorbij. Voor de kinderen gaat mijn voorkeur uit naar educatieve spelletjes, maar soms is een puzzelspel ook lekker uitdagend. Benieuwd naar de populairste spelletjes apps van dit moment? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De populairste spelletjes apps

Er zijn natuurlijk ontzettend veel populaire apps, wat dacht je van Facebook, Whatsapp, Internet Bankieren en ga maar door. Wij vertellen je vanuit ons speelgoed oogpunt meer over de populairste spelletjes apps van dit moment!

1. Candy Crush Saga

De populairste spelletjes apps

Candy Crush Saga is een legendarische puzzelspel met miljoenen spelers over de hele wereld. En naar verluid zijn er ook al meer dan een biljoen levels gespeeld. Dat het een populair spel is merk ik ook in mijn omgeving. En eerlijk is eerlijk, ook ik heb het een hele tijd gespeeld. Je maakt combinaties van bepaalde snoepjes en krijgt vooral een doel om te behalen. Doe dit met de levens die je hebt, anders is het wachten tot je verder kunt spelen! Wist je trouwens dat er ook een Candy Crush bordspel bestaat?

2. Pokemon GO

Pokemon Go

Check! Een hele tijd gespeeld en wat was/is het leuk! Met Pokemon GO waan je je een echte Ash. Met je Pokeballs kan je allerlei soorten Pokemons vangen. En het leuke? Dit doe je buiten en niet vanaf de bank. Dit spel bracht al snel miljoenen mensen over de hele wereld naar buiten. En nog steeds is het favoriet. Inmiddels is er ook een Harry Potter variant: Wizards Unite.

3. Wordfeud

Wordfeud

Je hebt maar liefst 30 miljoen tegenstanders om tegen te spelen wanneer je besluit Wordfeud op je telefoon of tablet te zetten. Wordfeud is een puzzelspel voor meerdere spelers waarbij je legwoorden maakt op een bord van 15×15. Je verhoogt je score door woorden te vormen op vakjes met (drie)dubbele letterwaarde! Een echte uitdaging voor de puzzelaars onder ons!

Overige favorieten

Natuurlijk zijn er veel meer spelletjes favoriet. Wat dacht je van Subway Surfers, Hay Day en Fortnite? We zijn benieuwd naar jullie favorieten, laten jullie ze weten in de reacties onderaan dit bericht

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

3 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.