Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

De Sims 4 Samen Groeien | Binnenkort

De Sims 4 Samen Groeien | Binnenkort 9 februari 2023Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De Sims 4 Samen Groeien

Het is alweer tijd voor de aankondiging van een nieuw uitbreidingspakket. Niet zo lang geleden vertelde ik jullie nog alles over De Sims 4 Simtimates Collectie Kit & Badkamerspullen Kit. Vandaag gaan we het hebben over het uitbreidingspakket De Sims 4 Samen Groeien, welke vanaf 16 maart 2023 beschikbaar is! Lees je mee?

De Sims 4 Samen Groeien

In het uitbreidingspakket De Sims 4 Samen Groeien maak je kennis met een gloednieuwe stad én krijg je de kans om familiebanden te versterken via verschillenden nieuwe dynamieken en interacties. Zie hoe Sims opgroeien van baby tot volwassene en dit terwijl je alle nieuwe mijlpalen met de hele familie gaat bereiken.

In dit nieuwe uitbreidingspakket krijg je de kans om samen met de familie van je Sim het pittoreske kuststadje San Sequoia te verkennen. Ontdek alle interacties met je familie (dit zijn er meer dan ooit) en de nieuwe sociale compatibiliteitsfuncties. Zo zijn er meer manieren om gezellige dingen te doen waardoor meer betekenisvolle relaties ontstaan.

Je zult merken dat baby’s nieuw gedrag vertonen en nieuwe mijlpalen bereiken. Met zo veel te doen en te verkennen ga je echt genieten van de speciale familiemomenten die De Sims 4 Samen groeien te bieden heeft. Ben je inmiddels nieuwsgierig? Bekijk dan zeker even de trailer!

Kort samengevat kan je gaan genieten van:

  • Een gloednieuwe stad;het kuststadje van De Sims 4
  • Diepgaande gameplay met de ‘baby’-levensfase
  • Meer familie-interacties
  • Gloednieuwe mijlpalen die de groei van een Sim beïnvloeden

De baby’s zijn vanaf 14 maart beschikbaar voor alle spelers in een gratis update voor het basisspel De Sims 4. Wil je meer leren over de gloednieuwe levensfase en hoe De Sims 4 Samen Groeien meer diepgang biedt aan de manier waarop Simmers met baby’s kunnen spelen? Kijk dan op vrijdag 3 maart 2023 om 20:00 uur Nederlandse tijd op de Twitch- en YouTube-kanalen van De Sims.

Het gloednieuwe uitbreidingspakket is vanaf 16 maart verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.