Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

De Sims 4 Weerwolven | NIEUW

De Sims 4 Weerwolven | NIEUW 19 juni 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De Sims 4 Weerwolven

Als ze ergens niet stilzitten dan is het bij Electronic Arts Inc. en Maxis™. Vorige maand vertelde ik jullie nog over twee nieuwe uitbreidingen: De Sims 4 Maanlicht Chic Kit en Kleine Kampeerders Kit. En we zijn nog geen maand verder en ik heb weer goed nieuws! Vandaag vertel ik je alles over de nieuwste en spannende uitbreiding De Sims 4 Weerwolven!

De Sims 4 Weerwolven

Heb jij zin in een spannende editie van het spel De Sims 4? De nieuwste editie is perfect voor Simmers die de nacht willen veroveren en zin hebben in wat plezier na zonsondergang. De Sims 4 Weerwolven nodigt je uit om bij volle maan te huilen, een ontzagwekkende roedel te vormen of in spannende nieuwe versies van jezelf te veranderen. Ga jij door het leven als eenzame wolf, maak je deel uit van een roedel of klim je naar de top als alfa? Je creëert je eigen weerwolfidentiteit in de nieuwste uitbreiding van De Sims 4.

De Sims 4 Weerwolven

Ontdek Moonwood Mill, een oude fabrieksstad waar ooit veel bedrijvigheid was vanwege de nabijgelegen houtzagerij. De inmiddels ongetemde wildernis wordt bewoond door een teruggetrokken weerwolfgemeenschap. Duik in het meer Lunvik of ontdek geheime ondergrondse tunnels en de zogenaamde ‘huilplekken’ die liggen verscholen in de stad. Maar pas op, dwaal niet te ver af want de plaatselijke wilde weerwolf Greg ligt op de loer.

In de nacht komt de stad tot leven
De Sims 4 Weerwolven biedt een tal van leuke en beestachtige aanpassingsmogelijkheden. Dit zie je terug in de gezichtsstructuur, oren, ogen, plukjes en nog veel meer. De Sims 4 heeft samengewerkt met creator James Turner om vier nieuwe Moonwood Mill-kavels toe te voegen, waaronder de Wolf Bar. In deze bar kan je kletsen met de plaatselijkbewoners en het geheime ondergrondse pad herkennen. Ook de bibliotheek met aardig versleten fitnessapparatuur is een locatie die je zeker wil bezoeken.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe editie van De Sims 4? De Sims 4 Weerwolven Game Pack is vanaf nu verkrijgbaar is voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.