Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Spellen en Puzzels

De Stinkies | Blijf de wastruck voor!

De Stinkies | Blijf de wastruck voor! 23 december 20221 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De Stinkies

Hilariteit alom thuis met het spel De Stinkies van Megableu. In dit spel is het de bedoeling dat je met jouw stinkdier niet in de wastruck terecht komt. Dit zorgt voor chaos en heel veel plezier! Wij mochten het spel testen en vandaag lees je wat wij ervan vinden.

De Stinkies

In De Stinkies speel je op een soort lopende band. Deze lopende band leidt naar de wastruck. Daarop zet je de drie stinkdiertjes neer. Je speelt dit spel met twee of drie spelers. Het is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Het is de bedoeling dat je wegblijft uit de wasstraat. Zodra het spel begint, zet je de lopende band aan. Dan wordt de stinkie dus naar de truck geleid. Aan jou de taak te zorgen dat ze daarvan uit de buurt blijven. De oudste speler gooit met alledrie de dobbelstenen. De kleuren van de dobbelstenen corresponderen met de kleuren van de stinkies. Ben jij rood en is gooit de rode dobbelsteen bijvoorbeeld 2? Dan mag je twee stappen zetten. Onderweg kom je verschillende pijlen tegen. Soms mag je een extra stapje doen, soms moet je een stapje terug of bijvoorbeeld naar een andere baan. Blijf jij uit handen van de wastruck?

Wat vinden wij van het spel?

Met een naam als De Stinkies kan het al niet misgaan natuurlijk. Alleen die naam zorgt al voor de nodige hilariteit. En dan is het ook nog eens een spel met veel actie en dat zorgt natuurlijk ook voor hilariteit alom. Onze kinderen zijn 7 en 5 en nadat ik de spelregels had uitgelegd konden ze aan de slag. Ik heb wel de dobbelstenen gegooid, om het tempo erin te houden. Het is natuurlijk best een spannend spel, want jouw stinkie beweegt langzaamaan naar de wastruck en je wilt niet dat jouw beestje verdwijnt!

Dit alles zorgt ervoor dat het een levendig en erg geestig spel is om te spelen samen. De kinderen hebben er de grootste lol mee en staan erbij te springen omdat ze het zo spannend vinden allemaal. We zijn erg blij met het spel, omdat ze zich er echt een tijd mee kunnen vermaken. Zoek je een leuk spel voor jonge kids thuis? Dit is een aanrader!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.