Televisie & film

De Wraak van de Ninja

De Wraak van de Ninja 27 juni 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De Wraak van de Ninja

De film De Wraak van de Ninja is sinds deze week te zien in de bioscoop! De stoere, nieuwe animatiefilm van Just Film Distribution en Just4Kids is een van origine Deense animatiefilm die het nationale ticketverkooprecord binnen acht dagen heeft verbroken.

De Wraak van de Ninja

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn.

De Wraak van de Ninja

En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas. Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt. Benieuwd? Kom maar op als je durft!

Niet voor iedereen geschikt?

De makers zeggen zelf dat De Wraak van de Ninja niet voor iedereen geschikt is. ‘Maar bij de stoerdere kinderen en volwassen, die tegen een stootje kunnen, krijgt deze brutale ninja al snel een plekje in het hart.’ Maakt ons wel nieuwsgierig.

De Wraak van de Ninja

Bekende stemmen

Influencers zoals YouTubers Ronald Vledder en Pascal Scherpenkate, TikTokkers en zusjes Sara en Rosa Dol en presentatrice en gamestreamer Marcella de Bie zijn te horen in De Wraak van de Ninja.

De Wraak van de Ninja

Speelduur: 79 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 6 + angst + geweld + grof taalgebruik
Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

De Wraak van de Ninja

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.