Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Denksport Squla vakantieboeken

Denksport Squla vakantieboeken 13 mei 20199 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Denksport Squla Vakantieboeken

Wie kent de puzzelboeken van Denksport niet? Je hebt ze voor kinderen en volwassenen en het zijn er ontzettend veel. Voor kinderen hebben ze nu ook een viertal nieuwe varianten uitgebracht in samenwerking met Squla. Vandaag vertellen we je meer over de Denksport Squla vakantieboeken!

Wat is Squla?

Het kan zijn dat je Squla niet kent, dus we vertellen je er graag meer over. Squla is een online platform waar kinderen spelenderwijs kunnen oefenen om beter te worden in alle vakken van de basisschool. Bij Squla willen ze ervoor zorgen dat alle kinderen met plezier naar school gaan zodat ze goed meekomen. Thuis oefenen kan daarbij heel belangrijk zijn. Het geeft kinderen zelfvertrouwen en leerplezier.

De website van Squla

De Denksport Squla vakantieboeken

In samenwerking met Denksport gaat Squla dit keer offline. Denksport geeft kinderen de kans om op een speelse manier hun woordenschat en denkvermogen te vergroten en Squla sluit hier heel goed bij aan. De Denksport Squla vakantieboeken bestaan uit een serie van vier verschillende boekjes.

Letterflat – Taal- en spellingspret van A tot Z

Het Denksport Squla Letterflat vakantieboek

In de Letterflat valt van alles te beleven als het om letters gaat. Q (Squla personage) stelt je graag voor aan de bijzondere bewoners van het gebouw. De één is dol op au/ou en de ander wil alle betekenissen van alle worden weten. Het Denksport Squla vakantieboek Letterflat helpt jou om een taalkampioen te worden!

Vlucht Q – Op avontuur met vreemde talen

Denksport Squla Vlucht Q vakantieboek

Samen met Q stap je in het vliegtuig om Europa te ontdekken. In de vertrekhal ontmoet je mensen uit Duitsland, Engeland, Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland. Leer woordjes en zinnetjes in hun taal, zo ben je helemaal klaar voor de reis. Het Denksport Squla vakantieboek Vlucht Q maakt van jou een talenheld!

Rekenhotel – Check in en reken mee

Denksport Squla Rekenhotel vakantieboek

In het Rekenhotel draait alles om sommen en getallen. Q geeft je een tour! Van je kamer, de bar tot het zwembad. Overal is er wel wat te rekenen. Met het Denksport Squla vakantieboek Rekenhotel stap jij als een rekenwonder het hotel uit!

Topotrein – Verken de wereld per spoor

Denksport Squla Topotrein vakantieboek

De Topotrein staat klaar om te vertrekken. Stap in samen met Q en je zult meer van de wereld ontdekken. Je maakt kennis met vragen over culturen, landschappen in landen dichtbij en verder weg. Met het Denksport Squla vakantieboek Topotrein leer je steeds meer over aardrijkskunde.

Wat maakt de Denksport Squla vakantieboeken zo leuk?

Alle Denksport Squla vakantieboeken hebben een eigen focus. Letters, cijfers, vreemde talen en topografie. De boekjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud (groep 3, 4 en 5). Ze hebben 64 pagina’s en zijn los te koop.

Squla vakantieboek

Elk boekje heet de kinderen welkom en helpt ze op diverse manieren! Zo vind je bijvoorbeeld meer informatie over puzzelen om een spreekbeurt te houden, hoe leuk!

Denksport Squla

De boekjes zijn volledig in kleur en van een goede kwaliteit. De puzzels zijn op verschillende niveaus. Voor kinderen van 6 jaar zijn sommige nog lastig, maar goed te doen met de hulp van de ouders.

Denksport vakantieboek
Hebben jullie de Denksport Squla vakantieboeken al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

9 comments

  1. Mijn dochter is vandaag 6 geworden en al helemaal klaar voor groep 3. Ze vind het super leuk om Squla te spelen op de app en is altijd heel jaloers als haar grote zus een puzzelboekje doet. Zou heel erg leuk zijn als ze dit pakketje zou winnen.

  2. Dat zou echt leuk zijn! Mijn zoontje zegt elke vakantie weer dat hij ook wil puzzelen in de vakantie net als wij doen. Het was altijd (nog) te moeilijk, maar deze boekjes dat moet vast gaan lukken en een uitdaging daar houdt hij wel van. Bovendien is hij binnenkort jarig, een leuk extraatje lijkt me 😉

  3. Leuk en leren???? Kan dat?? Wij testen heel graag deze boekjes uit! Zou geweldig zijn als onze zoon daardoor plezier krijgt in leren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.