Spellen en Puzzels Trends

Disney Lorcana: The First Chapter verschijnt in augustus

Disney Lorcana: The First Chapter verschijnt in augustus 24 januari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Disney Lorcana The First Chapter 8

Disney fans opgelet! In augustus verschijnt de eerste set van de collectible trading card game (TCG) Disney Lorcana van Ravensburger. Het gaat om Disney Lorcana: The First Chapter. De set bestaat uit een reeks producten en accessoires met geheel nieuwe, originele illustraties van geliefde Disneyfiguren. De set is geschikt voor zowel beginnende als ervaren TCG-spelers, fans van Disney en verzamelaars.

Disney Lorcana: The First Chapter

In de Benelux wordt Disney Lorcana: The First Chapter eerst in gespecialiseerde spellenwinkels gelanceerd op 18 augustus. In de speelgoedwinkels liggen de kaarten dan vanaf 1 september. The First Chapter bevat meer dan 200 speelkaarten. Die kunnen verzameld worden met drie starter decks, een gift set, booster packs en de “Illumineer’s Trove”. Om spelers nog meer onder te dompelen in de wereld van Disney Lorcana, zullen er bij de lancering ook thematische speelmatten, kaarthoezen, kaartendozen en kaartenportfolio’s beschikbaar zijn. 

Verschillende soorten decks

Starter decks bieden een evenwichtig en direct speelbaar game deck. Spelers kunnen kiezen uit drie verschillende opties die ieder een specifieke lijst van 60 kaarten in twee van de zes “inkten” bevat – Amber and Amethist, Emerald and Ruby of Steel and Sapphire. Starter decks bevatten ook een booster pack en speelfiches. Een booster pack bestaat uit 12 willekeurige kaarten, waarvan één foliekaart en twee kaarten met een zeldzaamheid van zeldzaam, super zeldzaam of legendary.  

De Illumineer’s Trove zal de ultieme introductie voor Disney Lorcana: The First Chapter zijn. Het bevat acht booster packs, twee deck verpakkingen en een spelershandleiding, allemaal in een thematische opbergdoos. De gift set bevat Mulan – Imperial Soldier en Hades – King of Olympus. Het bevat twee verzamelbare oversized foliekaarten, twee foliekaarten, vier boosters en speelfiches. 

Disney Lorcana: The First Chapter wordt gelanceerd in de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Oostenrijk en de Benelux. Afhankelijk van de markt zal Disney Lorcana: The First Chapter beschikbaar zijn in het Engels, Frans en/of Duits. Volgende sets van Disney Lorcana komen uit in december, maart, juni en september. 

Disney Lorcana The First Chapter 8

Meer Disney? Lees hier onze review van Disney Dreamlight Valley.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.