Games en Elektronica

Disney Magical World 2: Enchanted Edition komt naar de Nintendo Switch

Disney Magical World 2: Enchanted Edition komt naar de Nintendo Switch 31 oktober 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Disney Magical World 2

Een nieuwe Disney game! Hoe cool is dat? Eind van het jaar verschijnt Disney Magical World 2: Enchanted Edition op de Nintendo Switch. En wij kunnen als echte Disney-fans niet wachten!

Disney Magical World 2: Enchanted Edition

Dit spel is een levenssimulatiegame die spelers de vrijheid geeft om een leven op te bouwen met geliefde Disney-personages, Disney-themawerelden vol leuke avonturen te verkennen en zich bezig te houden met allerlei spannende activiteiten en minigames. Het spel komt van Bandai Namco dat we natuurlijk kennen van andere ontzettend toffe games voor kinderen, zoals de Paw Patrol games.

Eigen avatar

In de game beginnen spelers met het creëren van hun eigen avatar in de game. Ze kunnen kiezen uit duizenden aanpassingsopties om zichzelf volledig te kunnen uitdrukken. Bij het begin van hun avontuur worden de spelers begroet door Mickey Mouse en zijn vrienden. Ze vestigen ze zich in Castleton, waar ze hun thuis zullen maken en kleurrijke persoonlijkheden zullen ontmoeten. De nieuwe bewoners van Castleton maken geleidelijk kennis met hun vriendelijke buren en krijgen toegang tot mysterieuze portalen. Deze leiden die naar nieuwe werelden met nog meer personages om bevriend mee te raken. Check hieronder alvast enkele screenshots. Zien er echt veelbelovend uit!!

Zes werelden

Met zes unieke werelden om te verkennen, biedt Disney Magical World 2: Enchanted Edition een scala aan levendige locaties die Disney-fans zullen herkennen. Elke wereld heeft tal van leuke activiteiten en thematische minigames. Van het inrichten van een interieur en het beheren van een café tot het spelen van Magical Dream parades en het avonturieren door kerkers.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (7) en Jasmijn (5).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.