Games en Elektronica

Dit zijn de leukste PS5 spellen voor kinderen

Dit zijn de leukste PS5 spellen voor kinderen 29 januari 2023Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

PS5 spellen voor kinderen

Wij hebben onlangs een PS5 gekocht. Tof voor mijn man die van Call of Duty houdt en dat soort spellen. Maar is het ook leuk voor onze kids? Wij zijn altijd nogal van de Nintendo Switch geweest en daar zijn natuurlijk ontzettend veel leuke spellen voor kinderen voor. Maar zijn er ook leuke PS5 spellen voor kinderen? Ja! Ik heb de leukste voor je verzameld.

KeyWe

KeyWe

De post moet stromen in KeyWe voor de Playstation 5! KeyWe is een schattig, coöperatief postpuzzelspel met Jeff en Debra, twee kleine kiwivogels die in een grillig postkantoor werken. Zonder handen om hen te helpen, moeten ze zich een weg banen door een interactief landschap van hendels, bellen en knoppen om die berichten op tijd af te leveren. Het spel is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Garfield Lasagna Party

Je bent uitgenodigd door Garfield, Odie, Arlene en Nermal’s naar hun nieuwe purr-fect feest: een enorme Lasagna Party! En raad eens wat er op het menu staat? Een dynamisch gezelschapsspel vol gekke (en lekkere!) minigames: pizza-uitdaging voor het snijden van vierkanten, sneeuwballen-gooiwedstrijd een obstakelrace en meer! Erg afwisselend dus en leuk ook voor de jongere kids. Ga samen de strijd aan in de mini-games!

Bugsnax

Mijn persoonlijke favoriet! Ik vind Bugsnax echt heel leuk. Het spel is erg geestig en heeft hele grappige karakters die voorbij komen. Bugsnax speelt zich af op Snaktooth Island. Hier wonen Bugsnax, wezens die half insect zijn en half snack. Je bent uitgenodigd door de dappere ontdekkingsreiziger Elizabert Megafig, maar ontdekt bij aankomst dat de gastvrouw nergens te bekennen is. Het kamp is een puinhoop en haar volgelingen hebben zich verspreid over het eiland… en ze hebben honger!

PAW Patrol Grand Prix

PAW Patrol Grand Prix

Voor de allerkleinsten is er PAW Patrol Grand Prix. Wij schreven eerder een review over dit spel, toen voor de Nintendo Switch. Race door Avonturenbaai met je favoriete PAW Patrol-pups en maximaal 4 spelers tegelijk, maar pas op voor de obstakels die zijn achtergelaten door de ondeugende Burgemeester Humdinger! Je racet in PAW Patrol: Grand Prix voor de Pup Cup. Spelers kunnen zich een weg banen door 11 circuits in Avonturenbaai. Maar pas op, Burgemeester Humdinger wacht misschien wel om de hoek in zijn zeppelin, klaar om chaos op het circuit te veroorzaken! 

Sonic Frontiers

Sonic Frontiers is geschikt voor iets oudere kinderen, namelijk vanaf 7 jaar en ouder. In dit supersnelle spel neem je het op tegen allerlei vijanden. Versnel naar nieuwe hoogten en ervaar de spanning van de hoge snelheid en vrijheid van deze platformgame met open zones, terwijl je over de vijf enorme Starfall Islands racet. Stort je in het avontuur, gebruik de kracht van de Ancients en vecht om deze nieuwe mysterieuze vijanden een halt toe te roepen.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 

Zijn jullie ook zo’n van de LEGO Games? Ik vind vrijwel alle LEGO spellen leuk, maar LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is wel echt heel goed. Het is de meest uitgebreide game in deze serie tot nu toe. Het bevat alle negen Skywalker-films. In het spel duiken spelers in de uitgebreide saga en kunnen ze talloze personages en voertuigen gebruiken om hun eigen unieke reis door het universum te maken. Spelers kunnen in de rol van hun favoriete personages kruipen, zoals Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 en talloze andere helden en het opnemen tegen de krachten van het kwaad. Ze kunnen ook aan de duistere kant vechten als Darth Vader, keizer Palpatine, Kylo Ren en meer. Dit spel staat garant voor uren speelplezier! (Overigens ook erg leuk voor papa’s en mama’s!)

De Smurfen: Missie Vileaf

De Smurfen - Missie Vileaf

Ook over deze game schreven we eerder een review, toen voor de Nintendo Switch. De Smurfen: Missie Vileaf is ook beschikbaar voor de Playstation en mag dus niet ontbreken in onze lijst met de leukste PS5 spellen voor kinderen. In dit spel heeft Gargamel weer eens een nieuw slecht plan: Vileaf. Een giftige plant die Smurfen aantrekt en gevangen neemt. Om deze vreselijke situatie op te lossen, besluit Grote Smurf een aantal van zijn mede-Smurfen te vragen om hem te helpen de ingrediënten te verzamelen voor een tegengif dat krachtig genoeg is om de Vileaf voor eens en voor altijd uit te roeien en ook de voedselrijke Sarsaparilla-velden veilig te stellen. Erg leuke game, ook voor de wat jongere spelers.

Dit zijn onze leukste PS5 spellen voor kinderen. Hebben jullie nog aanvullingen?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.