Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Dit zijn de speelgoed trends van 2021!

Dit zijn de speelgoed trends van 2021! 22 oktober 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

bol_speelgoedboek_vivienne

Als je ons volgt op Instagram dan heb je onlangs het Grote Speelgoedboek van Bol.com al voorbij zien komen! Misschien heb je dit speelgoedboek inmiddels zelfs al wel in huis. Heb je dan al eens goed door het boek gekeken en de nieuwste speelgoed trends ontdekt? Tijdens de presentatie van het Grote Speelgoedboek vertelde Vivienne van den Assem ons alles over de speelgoed trends van 2021!

Dit speelgoed is helemaal hot in 2021!

Het Grote Speelgoedboek van Bol.com staat bomvol speelgoed. Als je goed kijkt dan zijn de trends misschien wel te herkennen. Marcel de Looper, speelgoedexpert van bol.com, doet op basis van uitgebreide bol.com data en ontwikkelingen in de markt een voorspelling welke speelgoed trends we dit jaar op de verlanglijstjes terug zien.

Speelgoed om van te leren

Ook dit jaar zien we dat de coronacrisis impact heeft op de keuze van speelgoed. Nu kinderen minder naar school zijn geweest, kiezen ouders van kleine kinderen vaker voor educatief speelgoed, om hen een handje te helpen bij het beter leren van letters, cijfers, rekenen of spelling. Daarnaast zien we dat door het vele thuiswerken van ouders, kinderen zich meer dan ooit bewust zijn van de rol van “grote mensen

Marcel de Looper, speelgoedexpert van Bol.com

De eerste trend bestaat dus uit speelgoed om van te leren.

Movia Mania

Het coronavirus heeft ook impact gehad om de bioscopen en de nieuwe lanceringen van films. De nieuwe films die nu kort na elkaar in de bioscoop komen zorgen voor een toenemende vraag naar de bijbehorende merchandise!

Pokémon is terug!

Hier in huis zijn de kinderen er helemaal gek van: Pokémon kaarten. En heel eerlijk, ik heb er vroeger ook mee gespeeld, dus stiekem vind ik het heel leuk. Pokémon viert zijn 25ste verjaardag en dat mogen we heel geslaagd noemen. Benieuwd naar alle Pokémon merchandise van dit moment? Bekijk het hier!

De opmars van de robots

Heb je ze al ontdekt in het Grote Speelgoedboek van Bol.com? De robots zijn bezig aan een opmars. Steeds meer kinderen zijn geïnteresseerd in de robots en deze zullen niet ontbreken op de verlanglijstjes.

Duurzaam speelgoed

Het milieu staat binnen steeds meer huishoudens centraal. De vraag naar duurzaam speelgoed is dan ook toegenomen. En ook Bol.com gaat hierin mee, het assortiment duurzame producten is daar flink uitgebreid.

Later als ik groot ben

Tot slot het speelgoed in de categorie ‘Later als ik groot ben’. Mocht je nu denken: huh? We hebben het hier over bijvoorbeeld de Dyson steelstofzuiger speciaal voor kinderen. Of wat dacht je van een speelgoed keukentje? Allemaal speelgoed waarbij kinderen alvast kunnen oefenen voor later als ze groot zijn!

Wil je meer weten over de nieuwste speelgoed trends? Je leest er nog meer over in deze factsheet van Bol.com

Welke speelgoed trend van 2021 past het beste bij jouw kindje(s)?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.