Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Doe mee aan het NK Saboteur!

Doe mee aan het NK Saboteur! 18 augustus 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

NK Saboteur

Ben jij gek op het spel Saboteur en durf jij jezelf wel ervaren te noemen? Dan is dit je kans om te laten zien hoe goed je bent als teamspeler of hoe doortrapt je bent als gemene verrader. Je kan namelijk meedoen aan het NK Saboteur in Alkmaar.

Het Nederlands Kampioenschap Saboteur

Op 18 september 2022 kan je meedoen aan het Nederlands Kampioenschap Saboteur. Tijdens de spellenbeurs Moxcon in Alkmaar vindt het Nederlands Kampioenschap Saboteur plaats. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het toernooi uit 3 of 4 rondes bestaan. Na de laatste ronde nemen de beste spelers het tegen elkaar op in de finale. De winnaar van het NK Saboteur mag Nederland vertegenwoordigen op het WK Saboteur op 22 oktober 2022 in Wenen. Hoe tof is dat! Win jij de titel van Nederlands Kampioen? Dan ga je kosteloos en met geheel verzorgd verblijf naar Wenen!

NK Saboteur

En dat is niet alles! Iedereen die meedoet aan het NK dingt mee naar een prijzenpot met de leukste spellen van 999 Games én alle deelnemers krijgen een goody bag van Saboteur-ontwikkelaar Amigo. In de goody bag zit o.a. een Saboteur-promokaart 2022: de snelgaver.

de snelgaver

Meld je aan voor het NK Saboteur

Ben jij die ervaren Saboteur speler die het Nederlands Kampioenschap op zijn of haar naam gaat schrijven? Meld je dan snel aan via dit online inschrijfformulier. Toegang tot zowel het NK Saboteur als de spellenbeurs Moxcon is voor deelnemers gratis.

Benieuwd naar de spellen van 999 Games? Lees hier welke spellen wij allemaal hebben getest!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.