Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

Escape Room Thriller | Het geheim van de speelgoedmaker

Escape Room Thriller | Het geheim van de speelgoedmaker 1 augustus 20218 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Escape Room Thriller Het geheim van de speelgoedmaker

Kennen jullie het artikel over de Escape Thriller ‘De schaduw van de raaf‘ nog? Vandaag vertel ik je over een andere uitgave van wederom een spannende Escape Room Thriller. Dit keer vertel ik je alles over ‘Het geheim van de speelgoedmaker’. Wederom een verhaal waarbij je moet puzzelen om het verhaal in de goede volgorde te lezen? Leuk? Je leest het in deze review!

Escape Room Thriller: Het geheim van de speelgoedmaker

In het boek ‘Het geheim van de speelgoedmaker‘ draait het niet alleen om het lezen van een spannend verhaal, nee het gaat verder dan dat. Het draait om het oplossen van raadsels op weg naar het einde van het boek. Het verhaal gaat over donkere kelders, gesloten deuren en duistere geheimen, wanneer journalist Daniel Falk vlak voor Kerst een mysterieus bericht ontvangt. Dit bericht leidt hem naar een speelgoedmaker die al jaren in coma ligt. Wanneer Daniel vervolgens bedreigt wordt heeft hij maar één keuze, hij zal in de verlaten villa van een speelgoedmaker een dodelijk geheim moeten oplossen. Dit spannende boek is geschreven door Eva Eich en is geschikt voor iedereen die het aan durft!

Escape Room Thriller Het geheim van de speelgoedmaker

Hoe lees je deze Escape Room Thriller?

Hoewel je in eerste instantie misschien denkt dat je een normaal boek voor je hebt liggen, werkt het toch net even wat anders! Alle bladzijdes zijn dubbele bladzijdes die je kan open knippen of scheuren.

Knippen of scheuren?

Maar wanneer open je een pagina, dat is de vraag! Het verhaal begint met de eerste bladzijde uit het boek. Heb je het eerste hoofdstuk gelezen dan zal je zien dat er ook een puzzel op de pagina staat. Deze puzzel los je op om te ontdekken wat de volgende bladzijde in het boek gaat zijn. Los je de puzzel op dan krijg je een afbeelding als antwoord. En met die afbeelding ga je verder zoeken door het boek. Je zoekt de bladzijde die bij die afbeelding past, dus door logisch na te denken moet je op zoek naar het volgende hoofdstuk. Vanaf daar begint het lezen en puzzelen weer opnieuw!

Mijn ervaring met het geheim van de speelgoedmaker

Voor wie vaker een artikel van mij leest is er inmiddels één ding wel duidelijk: ik ben gek op alles wat te maken heeft met Escape Rooms. En ook het boek ‘De schaduw van de raaf‘ vond ik erg leuk om te lezen. En de Escape Room Thriller ‘Het geheim van de speelgoedmaker‘ doet hier niet voor onder. Beide boeken hebben een spannend verhaal en leuke puzzels om op te lossen. Je wordt vanaf het begin af aan meegesleept in het verhaal, wat soms misschien wat lastig is al je de puzzel nog niet opgelost hebt. Dan is het namelijk even zoeken voordat je verder kunt lezen! Maar wat mij betreft zijn de boeken zeker een aanrader als je eens wat anders wilt dan een standaard thriller!

Escape Room Thriller Het geheim van de speelgoedmaker

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

8 comments

  1. Wauw ik doe heel graag mee, ben gek op lezen en puzzelen, maar heb claustrofobie, zal dus nooit naar een echte escape room kunnen wat ik zo jammer vind. Deze boeken zijn dan een echte uitkomst als vervanger😍 Ik doe dus heel graag voor mezelf mee

  2. Het eerste artikel over de Escape Room Thriller kennelijk gemist, anders had ik hem vast al in huis. Lijkt me geweldig. Ik ga meedoen🙂

  3. Ik ben erg benieuwd. Lezen en puzzelen, escape rooms zijn hobby’s van mij. Dit is een mooie combinatie die ik graag eens zou willen proberen. Ik ga de uitdaging graag aan!

  4. Ik ben gek op raadsels oplossen, lezen en ben heel nieuwsgierig naar deze boeken. Ik vroeg me alleen af of ze daarna ook nog dor een volgende lezer gedaan kunnen worden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.