Spellen en Puzzels Winacties

Fakkel Race – Speel met vuur – Winweek #5

Fakkel Race – Speel met vuur – Winweek #5 28 september 20185 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 30 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (6 jaar) & Fenna (4 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het spel Fakkel Race

Fakkel race, het spel waarbij je maar liefst vijf opdrachten moeten worden uitgevoerd. Tover de huiskamer om tot een ware hindernisbaan met hoepels en touwen. Win het spel door zo snel mogelijk met de fakkel alle vijf de opdrachten te voltooien. Klinkt als een uitdaging of niet?

Fakkel Race – Speel met vuur

Fakkel race is het enige spel waarbij je met (nep)vuur mag spelen! Het spel Fakkel Race neemt je mee terug in de tijd. Heel lang geleden , in een land hier ver vandaan, leefde eens een mysterieuze stam in het duister van de Vulkaan der Schaduwen. Ze stonden bekend als de woeste krijgers, die tempels vol geheimen bewaakten. Wil je de tempel betreden? Dit kan alleen met een fakkel en onderweg kom je verschillende opdrachten tegen. Durf jij deze Fakkel Race aan?

De inhoud van Fakkel race

Het spel Fakkel RaceOm het spel te spelen heb je een aantal voorwerpen nodig, deze worden uiteraard allemaal bij het spel geleverd. Je hebt natuurlijk de fakkel (met timevenster) nodig, maar ook 1 vlam en 1 gouden standaard, 5 verschillende kleuren finishplaten, 3 hoepels met rode clips, 1 touw, 4 stapstenen, 5 actiekaarten en 1 pijlkaart.

Hoe werkt het spel?

Alle voorwerpen zijn nodig om de vijf opdrachten te voltooien. De vijf opdrachten bestaan uit een hoepelopdracht, een opdracht met touwen, een actie opdracht, een hindernisparcours en een balanceeropdracht. In alle opdrachten is het belangrijk dat je de vlam van de fakkel niet verliest. Voltooi jij alle opdrachten in de snelste tijd dan win jij de Fakkel Race!

Het spel Fakkel Race

Over Yulu

Het spel Fakkel Race is van het merk Yulu. Dit was ons niet meteen bekend, maar misschien zegt het jullie al meer als we de volgende spellen noemen: Kluis kraker, het lange baarden spel of  het tik tak tong spel. Allemaal spellen die op de markt zijn gebracht door Yulu.

Win het spel Fakkel Race

Deze winweek zou natuurlijk geen winweek zijn als je dit spel niet kunt winnen! Dus we gooien hem er maar meteen in: je maakt kans op dit uitdagende spel! Hoe je kans maakt? Doorloop de stappen hieronder, succes.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van het spel Fakkel Race wordt op maandag 8 oktober 2018 bekendgemaakt.

Houd onze Facebookpagina & website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle winacties!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 30 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (6 jaar) & Fenna (4 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.