Poppen en Knuffels Reviews Speelgoed van het Jaar 2018

Review | Fingerlings HUGS

Review | Fingerlings HUGS 8 december 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Fingerlings HUGS

Deze schattige blauwe aap is Boris, hij is een Fingerlings HUGS. Hij woont sinds een tijdje bij ons in huis. En onze kinderen zijn weg van hem en zorgen goed voor hem. Vandaag lees je onze ervaringen met de Fingerlings HUGS.

Fingerlings HUGS

Fingerlings HUGS is een interactieve aap die kusjes geeft, boertjes laat en ‘auw’ zegt wanneer hij valt. Hij maakt ook nog 37 andere geluiden. De aap heeft lange armen, zodat kindjes er goed mee kunnen knuffelen. Je kunt van alles doen met de aap: in de lucht gooien, op de grond laten vallen, kusjes geven, knuffelen, zwaaien of in slaap wiegen. Bij elke actie reageert de aap anders met een ander geluid. Ook kan de Fingerlings HUGS  je stem opnemen en met een grappige stem dit weer terug zeggen tegen je.

Fingerling HUGS

Zoals je op de foto ziet hebben wij de blauwe versie, die heet dus Boris. Al noemen de kinderen hem thuis ‘Grote Aapie’. Er is ook een roze versie beschikbaar, deze heet Bella. Naast de twee apen is er een superschattige eenhoorn versie verkrijgbaar. De eenhoorn heet Gigi.

De Fingerlings HUGS zijn uiteraard familie van de kleine robotaapjes die Fingerlings heten. Daar zijn inmiddels ook dino’s en eenhoorns van beschikbaar. Fingerlings zijn van de fabrikant WowWee. Dit bedrijf maakt consumentenrobots en entertainmentproducten. De Fingerlings zijn dus kleine speelgoedrobotjes. De Fingerling HUGS zijn knuffelrobots.

Speelgoed van het Jaar 2018

De Fingerlings HUGS was dit jaar ook genomineerd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018. De aap is er niet met de titel vandoor gegaan, maar desondanks was de jury enthousiast over het product!

Een interactieve knuffelaap waar je blij van wordt! Hij is lekker zacht, ziet er schattig uit met zijn grote ogen en nodigt daarmee erg uit tot knuffelen. Als je HUGS in de lucht gooit of knuffelt, maakt hij/zij allerlei geluidjes waar je vrolijk van wordt. Hij kan kusjes geven en op een heerlijk rustgevende manier knorren. HUGS kan je stem opnemen en met een vrolijk piepstemmetje terugspelen. Met al zijn verbale uitingen is HUGS vooral een leuke knuffel en speelkameraad die veel positieve emotie teruggeeft. Misschien ook een rolmodel om van te leren hoe een kind positieve emoties aan anderen terug kan geven? Leuk om in je eentje of met vriendjes/vriendinnetjes rollenspel mee te spelen.

Fingerlings HUGS

Ons oordeel

De Fingerlings HUGS is een graag geziene gast hier in huis. Omdat de aap steeds anders reageert, blijft het de kinderen boeien. Vooral het in de lucht gooien vinden ze erg leuk, want dan roept de aap heel hard ‘WHIIIEEEEEEEEEEEEEEE’. Ook als de Fingerlings HUGS op de grond valt, zorgt dat voor pret. Dan zegt Boris namelijk ‘OUCH’! Ook wordt er uiteraard veel met hem geknuffeld. Daarnaast probeert onze dochter Jasmijn (ze is bijna 2), voor de aap te zorgen, maar zoals je op de foto hierboven kunt zien, gaat dat niet altijd even zachtzinnig en prikt ze soms met haar vinger in zijn ogen. Gelukkig kan Boris wel tegen een stootje. De aap vliegt hier dagelijks door de lucht, valt op de grond en wordt flink geknuffeld en tot nu toe doet hij het nog prima! Onze kinderen zijn bijna 4 en bijna 2 en voor beide leeftijden is de aap een aanrader. Ze hebben er beiden veel plezier van!

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.