Reviews Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Gooal! van SmartGames | Review

Gooal! van SmartGames | Review 16 juli 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Gooal! van SmartGames

De tijd van de zomervakantie is aangebroken. Veel van ons stappen in het vliegtuig of in de auto richting een zonnige bestemming. Dat betekent vaak een lange reistijd en met kinderen is dat soms wel een uitdaging. Gelukkig zijn er de spellen van SmartGames, ideaal als vermaak en eenvoudig mee te nemen op reis. Wij zijn gek op SmartGames en vertellen je alles over Gooal! van SmartGames.

Gooal van SmartGames

Als je ons blog al een lange tijd volgt dan heb je al diverse reviews voorbij zien komen van de educatieve spellen van SmartGames. Wij zijn namelijk gek op educatieve spelletjes. Spelletjes die bij de kinderen goed in de smaak vallen en waar ze (onbewust) ook veel van leren.

Gooal! van SmartGames

Dit keer kregen we de mogelijkheid om Gooal! te reviewen. Een spel dat helemaal in het teken staat van voetbal. En laten Jamie (9) en Fenna (8) nou allebei al jaren voetballen. Alleen het onderwerp van het spel was dus al direct een pluspunt!

De inhoud

De meeste spellen van SmartGames zijn heel compact en eenvoudig mee te nemen. Beide is van toepassing op het spel Gooal! In dit geval heb je namelijk een klein boekje met slechts een paar onderdelen. Het boekje, de magnetische puzzelstukjes en de spelregels.

De inhoud

Hoe werkt Gooal! ?

Wanneer je de eerste pagina van het boekje openslaat zie je aan de linkerzijde de 48 opdrachten (puzzels). Deze opdrachten hebben verschillende niveaus waardoor Gooal! leuk is voor jong en oud. Je kiest je eigen niveau en je plaatst de voetbalspelers op het speelveld. Je houdt nu puzzelstukken met stippen over, dit zijn de stukken waarmee je de route van de bal gaat bepalen. De bal moet via de rode spelers (jouw team) in het goal geschoten worden. Tijd om te puzzelen dus! Zorg dat je alle puzzelstukken gebruikt en that’s it!

Hoe werkt het?

Zo simpel is het om aan de slag te gaan! Heb je een puzzel af en ben je benieuwd of je de puzzel goed hebt gemaakt? Kijk dan achterop de pagina’s in het boekje voor de oplossing.

Onze mening!

Fenna is gek op voetbal en spelletjes en wilde het spel meteen proberen. Na een korte uitleg had ze direct door wat er moest gebeuren, ze is tenslotte de spelletjes van SmartGames al gewend. Het spel werkt eenvoudig en is door de magnetische puzzelstukken en het boekje dat je kan sluiten ook eenvoudig mee te nemen. Het spel ging direct mee naar de camping en onderweg werd druk gepuzzeld. Ook bij een bezoek aan oma werd het meegenomen. Absoluut handig voor op reis dus!

Gooal!

En ook de andere reisspellen van SmartGames zijn hier in huis populair. Zo gingen ze in de meivakantie mee in mijn handbagage. Het hele gezin en de vrienden waarmee we op vakantie gingen hebben onderweg en op locatie heerlijk zitten puzzelen. Ik heb nog niemand gevonden die de puzzels niet leuk vindt! Dus waar wacht je nog op. Ga naar de winkel en koop Gooal! of één van de andere reisspellen!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.