Televisie & film Verlopen winacties

Griezelige afleveringen van jouw favoriete series

Griezelige afleveringen van jouw favoriete series 29 oktober 202214 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Zijn jullie ook al helemaal in Halloween stemming? Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover! Om alvast helemaal voorbereid te zijn, kun je bij Cartoon Network griezelige afleveringen kijken van onder meer Scooby-Doo, The Teen Titans, Gumball.

Scooby-Doo en Raad de Clue

Scooby en zijn vrienden lossen heel wat mysteries op in de nieuwe afleveringen van Scooby-Doo en Raad de Clue. Daarbij krijgen ze de hulp van enkele beroemdheden die hun pad kruisen. Samen kunnen ze alles aan en lossen ze de mysteries in een mum van tijd op. Elke dag om 18.15 kun je genieten van een nieuwe aflevering!

Total Dramarama

De ‘Total Dramarama’ serie herintroduceert een aantal van de originele “Total Drama” personages in een alternatief universum waar ze verouderd zijn van peuters tot tieners en verzorgd worden door Chef Hatchet. Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen, en flashbacks. Het gloednieuwe 3e seizoen van Total Dramarama is te zien 24 oktober, elke weekdag om 15:00 uur bij Cartoon Network.

Het zal griezelig worden bij Cartoon Network! Geniet van spanning en sensatie op Halloween met Scooby-Doo, The Teen Titans, Gumball en meer. Kijk vanaf 29 oktober, elke dag om 10u50, naar griezelige afleveringen bij Cartoon Network!Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 39 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

14 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.