Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Happy Kiddo, de boekenclub voor kinderen!

Happy Kiddo, de boekenclub voor kinderen! 15 januari 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Happy Kiddo, de kinderboekenclub voor kinderen

Spelen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, maar ook lezen is heel belangrijk. Vandaag vertel ik je dan ook meer over dé kinderboekenclub voor kinderen: Happy Kiddo. Deze boekenclub helpt het lezen stimuleren bij kinderen in verschillende leeftijdscategorieën, van 0 tot 1 jaar tot kinderen vanaf 8 jaar. Lees je mee?

Waarom is lezen belangrijk voor kinderen?

Lezen is belangrijk voor kinderen vanaf jongs af aan. Bij kleine kinderen werkt voorlezen rustgevend en verbetert het het concentratievermogen. Peuters en kleuters beginnen spelenderwijs aan hun woordenschat en taalontwikkeling en ook lezen draagt daar aan bij. En vanaf groep 3 is lezen natuurlijk helemaal belangrijk, hoe meer kinderen oefenen hoe sneller ze het lezen onder de knie krijgen. Om het lezen in alle leeftijdscategorieën te stimuleren is de kinderboekenclub Happy Kiddo opgericht!

Happy Kiddo, de boekenclub voor kinderen

Happy Kiddo, de kinderboekenclub

Kinderboekenclub Happy Kiddo is er voor papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, scholen en voor alle anderen die het lezen bij kinderen willen stimuleren. Bij Happy Kiddo kan je maandelijks een kinderboekenpakket aanschaffen dat bestaat uit 4 nieuwe boeken voor in de boekenkast. Een eenvoudige manier om het leesplezier van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar te bevorderen.

De kinderboeken zorgen ervoor dat de verbeeldingskracht en de fantasie van je kind(eren) wordt geprikkeld. Het idee achter deze boekenclub? Lezen (of voorlezen) aanmoedigen en schermtijd verminderen. De boeken die worden aangeboden zijn vrolijk, avontuurlijk, spannend en vol fantasie. Zo zit er voor ieder kind altijd wel een geschikt boek tussen.

Happy Kiddo, de boekenclub voor kinderen

Ook leuk om te lezen: Mijn dikke vette zombiegoudvis 2

Hoe werkt de kinderboekenclub?

Happy Kiddo heeft verschillende pakketten speciaal passend bij de ontwikkelingsfase van een kind. Zo heb je pakketten in de volgende leeftijdscategorieën:

  • 0 t/m 1 jaar (baby’s)
  • 2 & 3 jaar (peuters)
  • 4 & 5 jaar (kleuters)
  • 6 & 7 jaar (groep 3/4)
  • Vanaf 8 jaar

Het lidmaatschap op de Happy Kiddo kinderboekenclub groeit automatisch mee. Samen met de hulp van experts en op basis van beoordelingen van scholen, ouders en kinderen wordt er maandelijks een keuze uit een prachtige selectie kinderboeken gemaakt. Dit zijn niet alleen maar (voor)leesboeken, maar ook sticker- en tekenboeken, voel- en doeboeken, taaloefeningen, stripboeken of kleur- en knutselboeken.

Nu denk je misschien wat kost dit dan? Dit kost slechts €14,95 per maand voor 4 kinderboeken die ook nog eens gratis worden bezorgd. En het abonnement is maandelijks opzegbaar, hoe fijn is dat! Meer informatie over de Happy Kiddo kinderboekenclub is te vinden op www.happykiddo.nl

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.