Het Beste Speelgoed van Nederland Speelgoed verkiezingen Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Het Béste Speelgoed van Nederland 2021

Het Béste Speelgoed van Nederland 2021 25 juli 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het Beste Speelgoed van Nederland 2021

Vorig jaar werd de verkiezing voor het eerst georganiseerd, maar ook dit jaar gaan we weer op zoek naar ‘Het Beste Speelgoed van Nederland’. Welk speelgoed mag er aan het eind van het jaar echt niet op de verlanglijstjes ontbreken? Dat wordt uitgezocht door een vakjury en kinderen uit heel Nederland. Lees je mee om meer te weten te komen over de verkiezing en de deelnemers van ‘Het Beste Speelgoed van Nederland 2020’?

Het Béste Speelgoed van Nederland

Vorig jaar dus de eerste editie van deze verkiezing met als grote winnaar de L.O.L. Surprise OMG Dolls. Maar dat waren niet de enige winnaars, je leest hier terug wie er allemaal hebben gewonnen. Er zijn maar liefst 5 winnaars bekend gemaakt en ook dit jaar wordt er weer druk gezocht naar het favoriete speelgoed.

Het doel van de verkiezing

Het doel van de verkiezing is heel simpel. de verkiezing ‘Het Beste Speelgoed van Nederland 2021’ helpt ouders, maar ook andere familieleden om speelgoed te kopen voor kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes. Het aanbod is zo groot dat de keuze tegenwoordig niet meer zo eenvoudig is. Met deze verkiezing wordt er meer duidelijkheid gegeven. Het speelgoed wordt namelijk getest op verschillende aspecten als leeftijd, educatie, ontwikkeling, plezier, samenspelen, verantwoord spelen, veiligheid en beweging.

De gebruiker kiest

En natuurlijk weten speelgoedproducten vaak heel goed te vertellen waarom het speelgoed dat zij uitbrengen het beste is, maar wat vindt de gebruiker? In de verkiezing ‘Het Beste Speelgoed van Nederland 2021’ kiest de gebruiker wat het beste speelgoed is. Zij hebben bij het selecteren van het speelgoed de grootste rol. De jury voor de nominaties is hierdoor 100% objectief. De winnaars worden door vakspecialisten uit de speelgoedmarkt gekozen.

Het speelgoed dat kans maakt op de titel ‘Het Beste Speelgoed van Nederland 2021’ wordt over 5 leeftijdscategorieën verdeeld. Zo zit er voor iedereen wat leuks tussen!

  • Baby & Peuter           0-3 jaar
  • Kleuter                       4-6 jaar
  • Schoolkind                 7-9 jaar
  • Tiener                        10-14 jaar
  • (Jong) Volwassenen    15+ jaar

De deelnemers ‘Het Beste Speelgoed van Nederland 2021’

Op dit moment moeten we nog even geduld hebben. De deelnemers zijn nog niet bekend gemaakt, maar daar wordt hard aan gewerkt. Zodra wij meer weten plaatsen wij de deelnemers hieronder! Tot dan een belangrijke vraag aan jullie. Welk speelgoed verdient volgens jou een nominatie? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Benieuwd welk speelgoed vorig jaar mee deed aan de verkiezing? Je leest hier meer over de nominaties ‘Het Beste Speelgoed van Nederland 2020’.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.