Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Het CEMI doeboek | Vakantietip

Het CEMI doeboek | Vakantietip 30 juni 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Het CEMI doeboek

Ben je op zoek naar een leuk doeboek voor de zomervakantie? Dan is het CEMI doeboek een aanrader voor alle fans van Celine en Michiel. Eén van de bekendste Youtube-duo’s van de Lage Landen. Je leert in die doeboek niet alleen alles over dit tweetal, maar het staat ook boordevol tips en uitdagingen!

CEMI, wie zijn Celine en Michiel?

Heel eerlijk, ik kende die Youtube-duo helemaal niet. Maar toen ik het thuis vroeg was vooral Fenna heel enthousiast. Mama, ik kijk altijd de Youtube video’s van Celine en Michiel. En toen begon er wat te dagen! Ik kijk regelmatig namelijk even mee wat er gekeken wordt op Youtube, ik had alleen even niet de link gelegd tussen CEMI en Celine en Michiel 😉

Celine en Michiel hebben samen een Youtube kanaal met 937.000 abonnees (juni 2022). Ze geven je een inkijk in hun leven, maar ze doen ook regelmatig diverse challenges!

Het CEMI doeboek

En naast de Youtube en Tiktok videos die Celine en Michiel maken is er nu dus ook het CEMI doeboek uitgebracht. In het boek kom je alles te weten over Celine en Michiel. Je krijgt tips voor challenges, ze delen de leukste pranks met je en het staat vol met andere toffe spelletjes en activiteiten.

Celine en Michiel
De inhoud
Het CEMI doeboek
Het CEMI doeboek

Wat vindt Fenna van het doeboek?

Aangezien wij dus een kleine fan in huis hebben was het aan Fenna (8) om het doeboek is goed te bekijken. En dat deed ze met plezier! Je leert al snel meer over Celine en Michiel en het CEMI doeboek geeft je vervolgens de mogelijkheid om ook meer over jezelf te vertellen.

Fenna

Daarnaast staat het vol leuke spelletjes zoals een woordzoekers, maar ook leuke challenges om samen met vrienden en familie uit te voeren. Dit is echt heel leuk voor mee naar de camping, riep Fenna. Het leukste vakantieboek dat ik tot nu toe heb gehad! En eigenlijk is het niet eens per definitie een vakantieboek, want het CEMI doeboek kan je het hele jaar door in huis halen. Maar met de zomervakantie voor de deur is het natuurlijk wel een hele leuke vakantietip!

Woordzoeker

Ook leuk om te lezen: Creativiteit ontplooien met Het grote CreaChick doeboek

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.