Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels Trends

Het Spellenspektakel 2021 | Jaarbeurs Utrecht

Het Spellenspektakel 2021 | Jaarbeurs Utrecht 26 september 2021Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Spellenspektakel 2019 onze ervaring

Goed nieuws! Na twee jaar is het eindelijk weer zover, het Spellenspektakel keert terug. COVID 19 heeft het de afgelopen jaren onmogelijk gemaakt, maar dat mag de pret niet drukken. Dit jaar is het Spellenspektakel terug met twee keer zoveel speelruimte, verschillende toernooien en heel veel nieuwe (bord)spellen!

Het Spellenspektakel 2021

Mocht je het Spellenspektakel nog niet kennen, dit is een groot event waarbij je wordt ondergedompeld in de wereld van de spellen. Er staan op dit event honderden speeltafels waar je de nieuwste bordspellen kunt uitproberen en natuurlijk ook direct kunt kopen. Je krijgt alle spelregels uitgelegd door professionals zodat je niet eerst zelf de spelregels hoeft door te pluizen. Het evenement is voor jong en oud, er is voor iedereen wel een leuk nieuw spel te vinden!

Spellenspektakel 2019 Jaarbeurs Utrecht

Het Spellenspektakel duurt twee dagen, dit jaar kan je het evenement bezoeken op 6 en 7 november 2021 in Jaarbeurs Utrecht. En naast het kennis maken met nieuwe spellen kan je ook meedoen aan verschillende toernooien, waaronder het EK Escape Room The Game toernooi. Welk team lost als eerste alle puzzels en raadsels op en weet te ontsnappen uit de Escape Room?

Dit is waarom je het Spellenspektakel niet wilt missen!

Het Spellenspektakel 2021 biedt voor iedereen wat wils. Ben je op zoek naar een educatief kinderspel of speel je liever een strategisch bordspel? Het maakt niet uit want je gaat het vinden! Familiespellen en kaartspellen zijn er ook om te spelen en er is een speciaal Kinderplein waar kinderen onder toezicht van professionele pedagogisch medewerkers kunnen spelen. Zo kunnen ouders even rustig de beurs bezoeken.

En mocht je nu nog steeds twijfelen? Lees dan even onze eerdere reviews. Ik bezocht meerdere keren het Spellenspektakel (in 2018 in Eindhoven en in 2019 in de Jaarbeurs) met mijn kinderen en heb onze ervaring gedeeld:

Onze ervaring op het Spellenspektakel 2018
Onze ervaring op het Spellenspektakel 2019\

Spellenspektakel 2019 onze ervaring

Wie, wat, waar en wanneer?

Het Spellenspektakel vind dit jaar plaats op 6 en 7 november 2021 in Jaarbeurs Utrecht. Op de website www.spellenspektakel.nl vind je alle informatie rondom de kaartverkoop en COVID19. Via Spoordeelwinkel.nl zijn er ook voordelig entreetickets in combinatie met een treinticket te koop!

Ga jij het Spellenspektakel 2021 bezoeken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.