Dagje uit Verlopen winacties

Holiday on Ice Supernova

Holiday on Ice Supernova 14 februari 202110 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Holiday On Ice Supernova 2021

Het heeft 5 jaar geduurd, maar het is zo ver! Dit jaar keert Holiday on Ice weer terug naar Nederland. In december 2021 start de Nederlandse tour van de nieuwe show SUPERNOVA en wij vertellen je er alles over!

Holiday on Ice

Holiday on Ice bestaat inmiddels al 77 jaar en is uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Grote kans dat jij al eens van deze show hebt gehoord of zelfs al naar toe bent geweest. De shows hebben namelijk al meer dan 333 miljoen bezoekers gehad. Wauw!

Holiday On Ice Supernova

En dit jaar keert het schaatsspektakel weer terug naar Nederland. In december 2021 start de Nederlandse tour van de nieuwe show SUPERNOVA. In deze show zie je maar liefst 40 artiesten op het ijs, maar ook boven het ijs. De hightech decors en de 400 spectaculaire kostuums voorspellen een hoop spektakel.

SUPERNOVA staat garant voor ultramodern live-entertainment op het ijs. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om de showbeleving voortdurend opnieuw uit te vinden, grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen.

CEO van Holiday on Ice en producer van SUPERNOVA Peter O’Keeffe

De creatieve leiding van de show Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser, die naast Olympisch Goud ook tweevoudig wereldkampioen is. Na zijn sportcarrière besloot hij aan de slag te gaan bij Holiday on Ice waar hij Creative Director was bij diverse shows.

En dan de costuums, deze zijn gemaakt door niemand minder dan Stefano Canulli, ontwerper van topklasse shows. En verantwoordelijk voor designs in modehuizen als Thierry Mugler en Valentino.


Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

10 comments

  1. Ik volg bloglovin en heb om privéredenen geen facebook.
    Maar ondanks dat zou ik graag meedoen , voor de tickets, om hier met mijn dochter heen te gaan.

  2. Hoi hoi wat een leuke prijs. Mijn moedertje is dol op schaatsen en ik zou haar heel graag willen verrassen met deze prachtige show⛸💙groetjes en een fijn weekend ☀️. Renée

  3. Ben dol op schaatsen en helemaal weg van holiday on ice, ik hoop dat ik win en ga graag met mijn dochter Renée de Ruijter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.