Games en Elektronica Reviews

It Takes Two | Briljant co-op-avontuur

It Takes Two | Briljant co-op-avontuur 1 mei 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

It Takes Two

Ik ben gek op gamen. Maar dat is natuurlijk niet altijd even gezellig thuis als ik me weer vol op een nieuwe game stort. Maar de oplossing is daar! It Takes Two. Dit spel is onlangs verschenen op de PlayStation 4, Xbox One en PC via Origin en Steam. Wij hebben het getest via Origin!

It Takes Two

Beleef een gloednieuwe, knotsgekke reis in It Takes Two, een spannend platformavontuur dat uitsluitend voor co-op is gebouwd. Kruip in de huid van Cody en May. Zij zijn veranderd in poppen door een toverspreuk, die samen gevangen zitten in een fantastische, onvoorspelbare wereld en met tegenzin worden uitgedaagd om hun afbrokkelende relatie te redden. In It Takes Two werken spelers samen om een enorme variëteit aan vrolijke, onverwachte uitdagingen te voltooien. In elk level ontdek je unieke en verbonden vaardigheden voor je personages, tal van onverwachte obstakels en hilarische momenten.

It Takes Two

Friend’s Pass

Om de game in co-op te spelen, kun je Friend’s Pass gebruiken om een vriend uit te nodigen om gratis mee te doen. Jullie komen steeds veranderende uitdagingen tegen die alleen samen voltooid kunnen worden. Er is steeds weer een nieuwe belachelijke uitdaging om te overwinnen. Denk aan losgeslagen stofzuigers tot gladde liefdesgoeroes, van gangstereekhoorns tot magische sneeuwbollen: je verveelt je geen moment. Of je nu de lokale of online co-op speelt, je kunt op allerlei manieren samenwerken.

It Takes Two

Wat vonden wij van het spel?

Mijn man en ik gamen eigenlijk nooit samen, op wat Mario Karten of Mario Party na op de Switch. Maar nu spelen we It Takes Two samen op de laptop. Ik met het toetsenbord en Kevin via de controller. Je kunt het uiteraard ook online spelen met vrienden via de eerder genoemde Friend’s Pass, maar dus ook op één computer zoals wij. En dat gaat eigenlijk heel goed.

Het is gewoon een fantastisch spel. De opdrachten zijn afwisselend en verschillen in moeilijkheidsgraad. Samen moet je van alles uitvogelen om verder te komen. De hele fantasiewereld die It Takes Two heeft gecreëerd, is ontzettend tof en origineel. Dit is het eerste echte co-op spel dat ik speel en het is ontzettend leuk om het samen te doen. Het geeft een beetje de gezelligheid van een bordspel. Het spel is goed te doen, maar niet té simpel. Over de eerste baas hebben wij nog redelijk lang gedaan voor het ons lukte om hem te verslaan.

Ik kan niet wachten tot ons zoontje iets ouder is en ik het spel ook met hem kan spelen. It Takes Two is in de internationale pers overladen met complimenten en positieve reviews. En wat ons betreft is dat geheel terecht!!

It Takes Two

Meer gamen? Lees hier onze tips voor de 10 leukste Nintendo Switch spellen voor kinderen.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 37 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (6) en Jasmijn (4).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.