Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

It Takes Two voor de Nintendo Switch | Binnenkort

It Takes Two voor de Nintendo Switch | Binnenkort 18 september 2022Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

It Takes Two voor de Nintendo Switch

It Takes Two, winnaar van meer dan 90 awards, komt naar de Nintendo Switch! We moeten nog wel even geduld hebben, maar dan is het tijd om te genieten van deze geprezen co-op-ervaring. Ken je dit spel nog niet? Lees dan snel verder!

Over It Takes Two

Het spel It Takes Two neemt je mee op een fantastische reis. Het is een uniek platformavontuur dat voor twee spelers in co-op (samenwerkmodus) is gemaakt. Samen ga je aan de slag om onverwachte vrolijke uitdagingen aan te gaan. Het spel is ontwikkeld door studio Hazelight, marktleider op het gebied van co-opgames. Ze nemen je mee op een wonderbaarlijke reis, waar één ding centraal staat: samen zijn we beter! En mocht je nu denken, nou ik weet het allemaal niet hoor. Dit klinkt wat vaag! Bekijk dan zeker even de trailer:

In dit spel probeer je samen het ingewikkelde web te ontrafelen waarin Cody en May verstrikt zijn geraakt door een magische spreuk. Deze magische spreuk heeft Cody en May in poppen veranderd. En deze situatie zorgt ervoor dat ze steeds voor belachelijke en hilarische uitdagingen komen te staan. Of het nu gaat om op hol geslagen stofzuigers of gladde liefdesgoeroes, er duiken steeds meer obstakels op die voor leuke en hartverwarmende momenten zorgen. En het allerbelangrijkste, Cody en May moeten goed samenwerken om hun gebroken huwelijk te redden!

It Takes Two voor de Nintendo Switch

Op dit moment kan je al genieten van het It Takes Two op bijvoorbeeld de Playstation, maar op de Nintendo Switch is dit nog niet mogelijk. Maar wat ik al zei, nog even geduld! Vanaf 4 november 2022 kan je het spel ook spelen op de Nintendo Switch.

Als Nintendo-fan vind ik het geweldig dat Switch-spelers eindelijk van It Takes Two kunnen genieten. Turn Me Up Games heeft een uitstekende staat van dienst in het introduceren van games voor Nintendo Switch, en we vertrouwen erop dat hun expertise de fantastische wereld over kan brengen op het platform.

Josef Fares, oprichter en Game Director van Hazelight Studios

Het spelen van het co-op spel op de Nintendo Switch kan door in de lokale co-op te duiken met een tweede set Joy-Cons, een gamepad of door twee Switch-consoles te koppelen. Spelers die het spel hebben kunnen ook een vriend uitnodigen om gratis mee te spelen dankzij de Friend’s Pass. Het verhaal over een relatie die onder druk staat kan worden beleefd met nieuwe voice-overs in het Japans, Frans, Duits en Spaans met ondertiteling in meerdere talen.

It Takes Two is beschikbaar voor pre-order vanaf 13 september 2022 en verkrijgbaar in de winkels en online vanaf 4 november 2022 voor Nintendo Switch, Switch Lite en Switch OLED.

Lees Nicole haar ervaring met het It Takes Two spel: It Takes Two | Briljant co-op-avontuur

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.